Horoscop

Berbec
Dacă în prima parte a zilei vă simţiţi indispus şi irascibil fără să ştiţi de ce, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Este doar efectul configuraţiei astrale, care va dura mai puţin de o zi. De asemenea, nu este indicat să conduceţi maşina, fiindcă sunteţi predispus la accidente. Dacă nu aveţi încotro, fiţi foarte atent şi prudent!
Taur
Aveţi mari şanse să găsiţi soluţii pentru echilibrarea bugetului, atât prin reducerea cheltuielilor, cât şi prin creşterea veniturilor. O propunere de colaborare s-ar putea ivi chiar azi. Este o zi bună pentru a vă consolida relaţiile profesionale şi personale. De asemenea, puteţi să vă împăcaţi cu o persoană cu care v-aţi certat mai demult.
Gemeni
La locul de muncă se anunţă o zi încărcată, dar cu şanse mari să rezolvaţi relativ uşor probleme care în alte zile v-ar fi dat bătaie de cap. Suneţi în formă şi aveţi mintea limpede. S-ar putea să vă neliniştească situaţia financiară, dar pare să fie doar o dificultate de moment. Azi, speculaţiile nu merită efortul.
Rac
Nu se întrevăd probleme deosebite în plan profesional. Contextul astral de azi este favorabil schimbărilor în locuinţă, la care vă gândiţi de ceva timp. Dacă v-aţi propus să achiziţionaţi un obiect de folosinţă îndelungată, azi puteţi face o alegere excelentă. Familia poate fi convinsă destul de uşor să vă ajute.
Leu
La locul de muncă ar fi bine să vă ocupaţi de chestiunile delicate rămase nerezolvate în ultima perioadă. Azi sunteţi în formă şi puteţi găsi soluţii ingenioase, eficiente. Aveţi şanse de reuşită în tot ce faceţi, mai ales la examene, interviuri sau negocieri. Aveţi posibilitatea să dezamorsaţi eventualele tensiuni existente în relaţiile cu membrii mai tineri ai familiei.
Fecioară
O zi favorabilă studiului şi comunicării cu colegii de serviciu sau cu partenerii de afaceri. Claritatea în gândire şi simţul practic vă ajută să găsiţi o soluţie surprinzătoare la o problemă de natură financiară. Relaţiile cu partenerul de viaţă se pot schimba mult în bine dacă sunteţi dispus să staţi de vorbă pe îndelete.
Balanţă
Dacă aţi primit recent o propunere de colaborare sau o ofertă de job, azi aveţi capacitatea de a lua o decizie inspirată, realistă. Simţiţi dorinţa să faceţi o schimbare în cămin. Este un moment propice pentru a pune totul la cale împreună cu partenerul de viaţă. Acest proiect comun poate fi foarte benefic şi pentru armonia din cuplu.
Scorpion
Sunteţi în formă şi vă simţiţi în stare să începeţi un proiect nou. S-ar putea să vă tenteze o nouă afacere pe cont propriu. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă faceţi noi relaţii în plan profesional. Relaţiile sentimentale v-ar putea oferi satisfacţii deosebite.
Săgetător
O zi bună pentru a face planuri de viitor cu bătaie lungă. Comunicarea cu colegii şi superiorii este favorizata azi şi vă ajută să găsiţi împreună cele mai eficiente soluţii. Dacă prietenii vă invită să ieşiţi împreună, nu rataţi ocazia!
Capricorn
S-ar putea să simţiţi nevoia să vă reorganizaţi priorităţile şi să faceţi schimbări în planurile pe termen mediu şi lung. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Parcurgeţi o perioadă dificilă în plan profesional, dar relaţia cu partenerul de viaţă decurge fără probleme şi vă întăreşte moralul. O rudă mai în vârstă ar putea avea nevoie de autorul dumneavoastră.
Vărsător
Se pare că nu prea vă mulţumeşte situaţia financiară şi aveţi deja câteva idei destul de originale şi îndrăzneţe pentru creşterea veniturilor. Vă sfătuim să le discutaţi cu partenerul de viaţă. Conjunctura astrală a zilei este favorabilă unor astfel de discuţii. La locul de muncă aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe responsabilităţi, cu riscul ca la sfârşitul zilei să vă reproşaţi că nu aţi realizat tot ce v-aţi propus.
Peşti
Este o zi bună pentru negocieri, investiţii şi planuri de afaceri pe termen lung. Se pare că doriţi anumite schimbări în locuinţă şi sunteţi dispus să vă implicaţi activ. Partenerul de viaţă vă împărtăşeşte ideile. Membrii mai tineri ai familiei v-ar putea face o surpriză plăcută.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: