Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Sunteţi plin de energie şi aveţi idei originale. Puteţi avea succes în afaceri şi călătorii, în susţinerea examenelor sau cultivarea relaţiilor sociale. Evitaţi hotărârile pripite, care ar putea să tulbure armonia din casă! Spre seară, aveţi parte de o întâlnire neaşteptată care vă schimbă programul pentru ziua următoare.

Taur

Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă, aveţi toate şansele să îl găsiţi astăzi. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi o situaţie tensionată pe cale diplomatică. Vă recomandăm să vă organizaţi timpul cât mai eficient, altfel riscaţi să vă irosiţi energia.

Gemeni

Puteţi obţine avantaje materiale importante, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Ar fi bine să daţi dovadă de mult autocontrol în discuţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, pentru a evita conflictele. Spre seară, primiţi vizita unei rude, care vă dă o veste bună în legătură cu o călătorie.

Rac

Dificultăţile financiare cu care vă confruntaţi nu reuşesc să vă afecteze buna dispoziţie şi nici voinţa de a munci. Pe plan profesional aveţi parte de succese, urmate de satisfacţii materiale. Chiar dacă se pare că vă merge excelent pe toate planurile, nu vă culcaţi pe lauri!

Leu

Sunt favorizate călătoriile în interes de afaceri. După-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă sentimentală care vă frământă de ceva timp. Pe plan financiar, se pare că parcurgeţi o perioadă mai dificilă. Nu vă pierdeţi optimismul!

Fecioară

În prima parte a zilei aveţi succes într-o activitate extraprofesională, datorită colaborării bune cu un partener de afaceri. S-ar putea să vi se ofere şansa unei investiţii avantajoase. Nu renunţaţi la călătoria planificată! S-ar putea să cunoaşteţi un viitor partener de afaceri.

Balanță

Este momentul să vă puneţi în aplicare planurile în legătură cu afirmarea profesională. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan social şi financiar. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Profitaţi de acest context favorabil, dar nu forţaţi lucrurile şi aveţi răbdare!

Scorpion

Vă puteţi ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Reuşiţi să terminaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Astăzi rezolvaţi mai uşor probleme de natură financiară. Este şi o zi favorabilă comunicării. Nu uitaţi să vă respectaţi promisiunile!

Săgetător

Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate şi să obţineţi câştiguri financiare. La locul de muncă aveţi parte de laude din partea şefilor şi a colegilor, pentru ingeniozitatea şi ambiţia de care daţi dovadă. Nu puneţi la suflet bârfele şi invidia unei femei din anturaj!

Capricorn

În cursul dimineţii aflaţi că veţi pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Chiar dacă această veste vă dă planurile peste cap, nu este cazul să vă indispuneţi. După călătorie, se întrevăd schimbări importante în relaţiile sentimentale. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Vărsător

Puteţi obţine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare dificilă, cu un efort minim. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel. În caz contrar, riscaţi să pierdeţi mult.

Pești

Dacă vi se propune un nou loc de muncă, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Şansa este de partea dumneavoastră. Analizând atent avantajele şi dezavantajele, veţi descoperi perspective cel putin interesante. Sfătuiţi-vă şi cu partenerul de viaţă!

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: