Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

După o perioadă dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să vă dezamăgiţi partenerii. După-amiază aflaţi că urmează să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

Taur

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativă cu care reuşiţi să vă impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine. Vă sfătuim să vă faceţi un program riguros, ca să nu vă risipiţi energia. Ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Gemeni

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiază vă vin în vizită câţiva prieteni. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Rac

Dimineaţa descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Vă recomandăm să nu acceptaţi. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viaţă v-ar reproşa că neglijaţi şi mai mult familia.

Leu

Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă. După-amiază, intuiţia vă ajută să luaţi o decizie inspirată pentru cămin.

Fecioară

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Vă recomandăm să ascultaţi şi de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi de folos.

Balanță

Dimineaţa sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupaţi de o rudă bolnavă. Pentru a face faţă tuturor problemelor, vă sfătuim să nu vă pripiţi.

Scorpion

Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi sensibil situaţia financiară. Vă puteţi ocupa de afaceri. Aveţi şanse mari să obţineţi venituri suplimentare, dar vă sfătuim să vă abţineţi de la orice fel de speculaţii.

Capricorn

Dimineaţă înregistraţi un succes care vă întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioadă favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Ca să nu riscaţi nimic, vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii mai tineri ai familiei!

Vărsător

S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţă, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea şi forma intelectuală în care vă aflaţi vă asigură succesul pe plan profesional şi social. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie, mai ales după-amiază, când trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

Pești

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Vă sfătuim să profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! După-amiază, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în care puteţi obţine câştiguri importante. Aveţi mare grijă de acte!

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: