HOROSCOP

Berbec
Nu vă lăsaţi intimidat de cei din jur, care pun la îndoială paşii parcurşi până acum. Nu toată lumea vă cunoaşte aşa cum sunteţi, nu oricine are răbdare să asculte cu ce vă lăudaţi din trecut, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povestiţi. Nu puneţi la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi.

Taur
Acordaţi prioritate relaţiilor afective. Simţiţi nevoia mai mult ca oricând să fiţi iubit şi susţinut de cei dragi. Printre aceştia, un loc important îl ocupă prietenii. Împreună cu ei, puneţi în aplicare unele proiecte care vă preocupă de ceva vreme. Succesul pe care-l obţineţi la locul de muncă se datorează numai eforturilor pe care aţi fost dispus să le faceţi.

Gemeni
Dacă vi se pare că sunteţi prea singur, aţi putea să vă înscrieţi la un seminar sau într-o organizaţie a cărei activitate este pe placul dumneavoastră. Dezacordurile din viaţa de familie vă afectează. Nu este cazul să vă faceţi griji, lucrurile se vor aranja de la sine. Se întrezăresc noi aventuri sentimentale, care vă entuziasmează.

Rac
Mare agitaţie domneşte în viaţa socială, atât la serviciu, cât şi în cercul de prieteni pe care îl frecventaţi. Şi într-un loc, şi în celălalt, se întâmplă atât de multe şi atât de repede, încât uneori aveţi senzaţia că ameţiţi. Comunicarea cu şefii decurge excelent şi vă vine uşor să vă plasaţi ideile.

Leu
E bine să explicaţi cum anume vă afectează emoţional atitudinea celor cu care sunteţi într-un război surd, de-o bună bucată de vreme încoace. Dacă păstraţi emoţiile negative, ele se pot fixa în suflet cu consecinţe afective grave şi în detrimentul clar al atmosferei de-acasă. Puteţi câştiga puncte prin felul în care ştiţi să comunicaţi cu colegii.

Fecioară
Vă agitaţi mult, cu rezultate mediocre. Nu este cazul, pentru că pe plan profesional daţi dovadă de o eficienţă sporită, care vă aduce o frumoasă gratificaţie financiară, iar prietenii vor fi tot timpul nişte buni sfătuitori. Ar fi bine să fiţi şi mai deschis la neprevăzut. S-ar putea ca planurile să se schimbe în ultimul moment.

Balanţă
Sunteţi pus pe fapte mari şi multe. Din păcate, starea de agitaţie vă face nervos şi îi repeziţi chiar şi pe cei dragi, dacă aveţi impresia că nu sunt de acord cu ceea ce faceţi. Acasă vă simţiţi însingurat, izolat şi încărcat de responsabilităţi de care nu aveţi nici un chef. Trebuie să preluaţi responsabilităţile altei persoane, nu pentru că vă doriţi acest lucru, ci pentru că vi se impune.

Scorpion
Încrederea în forţele proprii începe să se manifeste aproape exploziv. Această centrare pe sine nu înseamnă că începeţi să vă manifestaţi egoist. Dimpotrivă, ştiţi cu şi mai multă claritate ce vreţi şi acţionaţi în sensul acesta cu încredere şi cu eleganţă, atrăgând simpatii şi sprijin. Este o perioadă propice pentru a găsi aliaţi de nădejde.

Săgetător
Reuşiţi să ieşiţi din închistare şi să comunicaţi cu destulă naturaleţe despre problemele care vă frământă. Puneţi la punct eficient şi expeditiv o mulţime de probleme de ordin personal. Problemele legate de serviciu vă ţin în chingi şi vă mănâncă enorm de mult timp şi energie.

Capricorn
Viaţa chinuită din ultima vreme se înseninează. Comunicarea va funcţiona impecabil azi şi aveţi posibilitatea de a reface relaţiile destul de afectate cu persoane la care ţineţi, dar care s-au simţit ofensate de comportamentul din ultima vreme. Simţind din nou afecţiunea sinceră a prietenilor, veţi căpătă curaj şi vă veţi apuca să puneţi la punct o parte din problemele care vă umbresc existenţa.

Vărsător
Aveţi destulă energie, însă o risipiţi pe tot felul de mărunţişuri. Dacă simţiţi că vă ieşiţi din sărite, luptaţi împotriva acestor tendinţe şi faceţi tot posibilul pentru a vă păstra seninătatea. La serviciu aveţi planuri mari şi vă implicaţi în proiecte îndrăzneţe.

Peşti
Sentimentul de frustrare continuă să vă stăpânească, dar treptat vă veţi regăsi energia şi entuziasmul care vă cam lipsesc. Eforturile profesionale se concretizează şi vă vor aduce o recunoaştere meritată din partea şefilor. Primiţi sfaturi neaşteptate, care vă vor ajuta să priviţi problemele în perspectivă, să nu mai fiţi atât de identificat cu propriile frământări.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: