Horoscop

HOROSCOP 24 MAI

Berbec

Sunt momente bune pentru a revizui programul cotidian şi pentru a vă îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi. Eliminați din preajmă persoanele care vă necăjesc şi activităţile care vă solicită prea mult. V-ar prinde bine un masaj de relaxare, abordarea unei diete de sezon, dar şi o plimbare prin magazinele preferate alături de cineva drag şi de încredere.

Taur

Chiar dacă este începutul săptămânii, ar fi bine să vă dozați eforturile şi să vă ocupați de treburi uşoare. Organismul mai are nevoie de odihnă şi detaşare de tumultul cotidian. Însă, fiind ceva mai discret astăzi ați putea observa bine culisele segmentului profesional în care activați.

Gemeni

Oscilați între a da crezare spuselor unor prieteni sau persoanei iubite. Provocarea zilei constă în a găsi un echilibru între ceea ce vine de la prieteni şi ceea ce se petrece în segmentul sentimental. Graniţa dintre aceste tipuri de relaţii este neclară şi uşor se pot confunda. De aceea, ascultați şi o parte, şi alta. Rezervaţi-vă momente de relaxare, plimbându-vă în aer liber.

Rac

Este o zi cu multă animaţie în sfera socio-profesională. Întâlniri şi discuţii importante cu şefii, colegii vor şi ei o mână de ajutor şi pe deasupra şi membrii familiei au nevoie de dumneavoastră. Selectați-vă priorităţile, pentru că energia vitală este fluctuantă şi este dificil să vă concentrați pe multe treburi. După-amiază, fiți alături de cei dragi.

Leu

Situaţiile apărute vă vor duce cu gândul la revizuirea filozofiei de viaţă. Discuţiile purtate, ori cu cineva aflat departe de ţară, ori cu cineva din anturajul profesional vă vor lămuri aspecte ale poziţiei în cadrul unui loc de muncă în care activați sau pe care îl doriți. Părerile şi sfaturile acestor persoane sunt viabile şi ar fi bine să le folosiți.

Fecioară

Ziua vă aduce în prim-plan achitarea facturilor sau relaţionarea cu instituţiile financiare. Aspectele legate de bani şi bunuri comune cu alţii vă pot îngrijora, pe considerentul că aceşti alţii ar putea profita de generozitatea de care dați dovadă. Este doar o percepţie momentană, de aceea controlați-vă reacţiile.

Balanţă

Stările de spirit se modifică astăzi, în funcţie de relaţia cu ceilalţi. În mod special, partenerul de viaţă, dar şi colaboratorii profesionali vă provoacă mult. Rolul tensiunilor apărute între dumneavoastră şi aceste persoane este de a vă face să renunțaţi la parteneriatele, activităţile comune sau chiar persoanele care vă solicită prea mult în favoarea lor.

Scorpion

Aveți mult de lucru la serviciu, însă selectați priorităţile. Colegii vor şi ei o mână de ajutor, însă mai întâi rezolvaţi-vă sarcinile de lucru. Fiți atent şi la sănătatea întregului organism, pentru că este vulnerabil şi are nevoie de odihnă, dieta potrivită şi detaşare regulată de cotidian. A doua parte a zilei anunţă discuţii importante cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Sunteți vesel, bine dispus, chiar dacă undeva, în umbră, există câţiva nori care vă pândesc sufletul. Este bine să vă concentrați pe treburile propuse pentru astăzi, dar să vă rezervați şi momente pentru a fi alături de cei dragi. Chiar dacă ceilalţi vă fac reproşuri diverse, fiți înţelegător şi depundeți eforturi pentru a-i înveseli şi pe ei.

Capricorn

Familia vă solicită din plin. Aveți răbdare şi ascultați ce au de zis membrii familei. Pe de altă parte, la serviciu este posibil să fiți tras la răspundere pentru anumite sarcini de lucru restante sau rezolvate incorect. De aceea, mobilizați-vă şi descurcați iţele profesionale. Aveți suficientă forţă să rezolvați atât îndatoririle domestice, cât şi pe cele profesionale.

Vărsător

Apar în atenţie demersuri intelectuale, atât la serviciu, cât şi în sfera personală. Este bine să vă ocupați de corespondenţă, să vă puneți în ordine actele, documentele sau să purtați acele discuţii importante, amânate de mult, cu persoanele din anturajul socio-profesional.

Peşti

Ziua vă aduce cheltuieli, fie pentru cumpărături necesare casei sau membrilor familiei, fie pentru achitarea unor facturi. Este bine să vă informați corect vizavi de bugetul disponibil pentru următoarele patru săptămâni, deoarece este posibil să vă fluctueze veniturile. După-amiază, invitați-i pe cei dragi la o cină amuzantă, însă feriți-vă de extravaganțe sau mofturi.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: