Horoscop

Horoscop 7 iunie

Berbec
O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.

Taur
Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu vor fi multe de făcut.

Gemeni
Contractul cu străinătatea vă va favoriza. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii.

Rac
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult.

Leu
Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul zilei. Veţi avea de făcut faţă unei mulţimi de lucrări şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Aţi putea face o investiţie sau aţi putea obţine un credit avantajos.

Fecioară
Nemulţumirile sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă.

Balanţă
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig.

Scorpion     
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi.

Săgetător
Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a le pune în practică. La serviciu, veţi avea parte de o zi agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor.

Capricorn
Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul.

Vărsător
În această zi se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea în rândul prietenilor va creşte considerabil.

Peşti
Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie, dar nu trebuie să renunţaţi cu nici un chip la prudenţă. La serviciu va fi multă forfotă, vor fi multe de făcut şi n-ar fi exclus să vi se repartizeze noi sarcini. Relaţiile cu colegii vor fi bune şi veţi putea miza pe sprijinul lor la nevoie.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: