Horoscop

Horoscop, 04 iunie

Berbec
Veţi avea parte de o zi destul de liniştită şi poate tocmai de aceea o veţi considera cam plictisitoare. O întâlnire cu o cunoştinţă mai veche vă va permite să depănaţi amintiri plăcute. Este posibil să vă facă o promisiune pentru viitorul apropiat, dar nu este cazul să mizaţi pe ea. Fiţi ferm, fără a fi încăpăţânat şi, dacă veţi fi convingător, va face tot posibilul să vă ajute.

Taur
Cu ocazia unei întâlniri cu mai multe cunoştinţe, calităţile dumneavoastră vor ieşi din nou în evidenţă, popularitatea atingând cote maxime. În orice faceţi, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel riscaţi să aveţi neplăceri. Relaţia cu partenerul de suflet vă interesează în mod special.

Gemeni
Este foarte posibil să fiţi pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se va lăsa aşteptată ceva timp. Din fericire, acest lucru nu vă va încurca planurile pentru ziua de azi. Veţi discuta cu prietenii ultimele evenimente din viaţa dumneavoastră şi le veţi cere părerea. N-ar strica să le ascultaţi sfaturile, care se vor dovedi inspirate.

Rac
O întâlnire cu familia vă va ocupa o bună parte din zi. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu vă va fi uşor să vă faceţi ascultat. S-ar putea să aveţi de făcut cuiva un cadou, sau, oricum, va trebui să cheltuiţi nişte bani. Ţineţi legătura cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri; veţi afla veşti îmbucurătoare de la sau despre aceştia.

Leu
Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei ce vă cunosc. Ieşirea la o plimbare sau întâlnirea cu prietenii va putea fi un prilej suplimentar de a vă destinde. Cineva vă va face o promisiune, dar ar fi bine să nu credeţi chiar tot ce vi se spune.

Fecioară
Nu reuşiţi să vă odihniţi aşa cum aţi dori, căci trebuie să puneţi la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. O şuetă cu prietenii, la care veţi afla lucruri interesante şi îmbucurătoare, vă va face să vă simţiţi cât se poate de bine. În rest, nu este cazul să exageraţi şi să faceţi eforturi mari în chestiuni lipsite de importanţă.
Balanţă
Dacă veţi avea ocazia să ieşiţi în afara oraşului, sunt şanse să vă simţiţi excelent. N-ar fi exclus nici să vă întâlniţi cu nişte cunoştinţe mai vechi. Discuţiile pe care le veţi avea astăzi vor scoate în evidenţă unele lucruri pe care le-aţi putea folosi în activităţile în care sunteţi implicat.

Scorpion
O zi plină de surprize, plăcute, din fericire. Dialogul cu cei din jur vă dă ocazia să aflaţi tot felul de lucruri noi şi interesante. Programul pentru timpul liber va înregistra unele schimbări, până veţi găsi ceva care să vă convină. Starea generală nu este nemaipomenită şi de aceea nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.

Săgetător
Vă aşteaptă o zi ceva mai calmă, fără surprize deosebite. Sunteţi puţin cam neatent şi de aceea aţi face bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Persoana iubită vă va face o surpriză deosebit de plăcută legată de petrecerea timpului liber. O cunoştinţă aflată pe alte meleaguri vă va da un semn, astfel încât veţi încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Capricorn
Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care aţi putea avea o discuţie interesantă. În anturajul apropiat vor exista unele animozităţi, dar nu este cazul să interveniţi, căci nu veţi reuşi decât să încingeţi spiritele.

Vărsător
Calităţile de care daţi dovadă vă fac foarte apreciat de cei din jur. Veţi avea astăzi ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorinţele dumneavoastră. Veţi găsi chiar pe cineva care vă va promite un ajutor substanţial, dar nu este cazul să luaţi în serios toate afirmaţiile.

Peşti
Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar vă va satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Aţi putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu vă susţin punctele de vedere.

Vizualizări: 1,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: