Horoscop

Horoscop 27 iunie

Berbec

Vă simţiți mai puternic, aveți încredere că veți reuşi în tot ce vă propuneți, dar este nevoie şi de răbdare pentru a ajunge acolo, iar dumneavoastră aveți mare nevoie de această calitate. Nu puteți ajunge la succes chiar din prima. Nu vă temeți de eșecuri, de hopuri, de probele nereușite, pentru ca ele sunt absolut firești în ascensiunea oricărui om către succesul deplin.

Taur

Ţineți foarte mult la un t gând, o idee care vă inspiră speranţă şi vă permite să priviți cu mai multă încredere viitorul. Conștiința vă spune să vă opriți, pentru că este mult mai diplomatic să tăceți și să nu duceți mai departe ce ați început dacă stiți că cineva are de suferit de pe urma gesturilor dumneavoastră.

Gemeni

Această o zi vă va aduce o rază de speranță, iar cel care v-o oferă merită recunoștința. Nu renunțați nicio clipă să credeți cu tărie în norocul dumneavoastră, în șansa de a vă îndeplini un mare vis, pentru că sunteți pe drumul cel bun.

Rac

Veți primi un sfat de mare preţ de la cineva de departe şi, deşi l-ați aşteptat destul de mult timp nu mai vreți să ţineți cont de el. Se presupune că ați învățat destul de la viață și știți acum ce aveți de facut. Nu trebuie să aveți totul planificat de la start până la finish, ci totul vi se va revela pas cu pas, etapă cu etapă, până la ținta finală.

Leu

Căutaţi un refugiu în care vă puteți retrage din orice sursă de conflict, mai ales în familie. Îl veți găsi tot în mediul intim, dar va trebui să faceți un efort ca să îl menţineți neinvadat de cei din jur. Vă este dor de lucruri frumoase din trecut și ați dori să vă întoarceți în acele timpuri, când era iubire în viața dumneavoastră, când vă simțiți răsfățat și ocrotit, când totul părea idilic.

Fecioară

Simţiți nevoia de linişte, poate şi pentru că nu mai aveți aceleaşi resurse. Adaptați-vă ritmul de lucru la nivelul de energie de care dispuneți. Chiar dacă nu toată lumea vă aprobă și aveți uneori sentimentul că nimeni nu vă înţelege, nu trebuie să vă izolați de unul singur în lumea dumneavoastră.

Balanţă

 V-ar prinde bine să vă lăsați să se manifeste latura generoasă, pentru că va avea un efect deosebit asupra dumneavoastră şi a celorlalţi. Puteţi face viaţa tuturor mai frumoasă. Totul se termină cu bine, poate chiar așa cum ați dorit și de aceea aveți toate motivele să fiți mândru de tot ce ați realizat până acum. Poate mai este loc de ultimele retușuri înainte de a pune punctul final, deci profitați de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele.

Scorpion

Există o legătură, destul de greu de înţeles şi de acceptat pentru alţii, între sentimentele pe care le aveți şi felul în care vă pregătiți să distribuiți resursele pe care le aveți. Aveți nevoie de compania unei persoane mature a unui părinte sau a unui frate mai mare care să vă asculte și să vă povestească din experiența sa bogată. Nu vă turnați cenușă în cap dacă nu este nimeni prin preajmă să vă ajute; poate nu știți dumneavoastră la ușa cui să bateți. 

Săgetător

Vă orientați spre chestiuni concrete, dar în acelaşi timp vă păstrați o parte din atenţie concentrată pe chestiuni legate de suflet. Unii nu-și dau seama că aveți ceva pe suflet și vor face de multe ori haz de slăbiciunile dumneavoastră, ceea ce vă va răni și mai mult.

Capricorn

Ați putea găsi răspunsul la o întrebare veche, la care ţineți foarte mult, este un secret personal. Puteţi face un pas înainte, în evoluţia dumneavoastră, printr-o clarificare a unor idei. Nu stați în așteptare sperând că se ivește de undeva un miracol, pentru că nu apare, deci aveți curajul schimbării chiar acum!

Vărsător

Simţiți nevoia unei schimbări în ritmul zilnic, în preocupări sau să alegeți compania altcuiva. Nu va fi de ajuns pentru a vă alunga nemulţumirile pe care nu vreți să le uitaţi. Lăsați cuvintele aspre care vă stau pe vârful limbii pentru altădată, pentru că azi aveți mai mult succes dacă apelați la tot arsenalul de cuvinte frumoase și aprecieri.

Peşti

Un prieten bun sau propria conştiinţă vă poate conduce pe drumul cel bun. Veți simţi nevoia să vă arătaţi recunoştinţa pentru această ghidare. Încercați să schimbați ceva în modul de a judeca o situație prin care ați mai trecut și altădată. Din obișnuință, mențineți același ton critic și autoritar, când mult mai bine ar fi să deveniți mai îngăduitor, mai diplomat, ca sa nu judecați aspru situații care nu sunt deloc atât de grave pe cât par.

Vizualizări: 1,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: