Horoscop

Horoscop 29 iunie

Berbec
O zi încărcată de informaţii, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat şi de călătorii pe distanţe scurte. Posibil să vă obosească toate acestea, mai ales spre prânz, aşa încât fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile. Unii vor veni spre dumneavoastră pentru a vă cere ajutor material sau pentru a le oferi sfaturi.

Taur
Se întrezăresc cheltuieli cotidiene, însă vă puteți ocupa cu succes şi de cumpărăturile planificate mai demult şi care necesită sume de bani ceva mai mari. Pe de altă parte, sunt şanse să primiți bani de la serviciu, în urma eforturilor depuse în activităţile profesionale.

Gemeni
Ați putea sărbători această zi, considerând-o ziua de naştere. Sunt momente bune pentru a schimba în structura fiinţei acele trăsături, obiceiuri, idei, concepţii care sunt deja perimate. Veți putea întrezări filozofii noi de viaţă, veți putea trasa fără efort planuri măreţe de viitor şi chiar vă veți îmbunătăţi felul de a fi şi de a relaţiona cu ceilalţi.

Rac
Este ziua secretelor, a discuţiilor de taină, bine fiind să ţineți cont de informaţiile aflate pe căi mai puţin obişnuite. Rezervați-vă momente în care să stați la masa tratativelor, să analizați sincer ceea ce nu mai funcţionează şi să vă orientați spre soluţiile potrivite acestei perioade de viaţă. Pare neplăcut să vă desprindeți de oameni sau situaţii cunoscute.

Leu
Multe persoane din segmentul socio-profesional vor veni astăzi spre dumneavoastră, fie pentru a vă oferi informaţii, pentru a vă sfătui, fie pur şi simplu din curiozitate să afle ce mai faceți şi cum vă merge. Fiți prudent, dezvăluiți cât mai puţine, însă ascultați ce vă povestesc alţii.

Fecioară
Provocările zilei vin dinspre segmentul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii sau cu diverşi oficiali ai unor instituţii conexe locului de muncă. Gândirea şi comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungeți la un consens cu aceste persoane.

Balanţă
Sunt posibile discuţii aprinse cu persoanele întâlnite astăzi. Ar fi bine să vă rezumați la dialoguri banale, teme strict necesare şi să evitaţi critica sau divulgarea părerilor despre lume şi viaţă. Orientaţi-vă eforturile spre a vă rafina mentalul cu lecturi deosebite, vizite la expoziţii de artă sau cu vizionarea unei piese de teatru.

Scorpion
Ziua este potrivită pentru a vă planifica bugetul şi cheltuielile majore pentru cel puţin o lună de acum încolo. Totodată aveți şanse să achitaţi facturi restante, să faceți cumpărăturile planificate mai demult sau să ajutaţi pe cineva apropiat cu bani şi bunuri. Dinspre segmentul profesional vin informaţii preţioase legate de câştigurile suplimentare.

Săgetător
Accentul zilei se află pe relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii interesante, utile şi planificarea unor acţiuni comune viitoare, alături de oameni de încredere. Însă este bine să nu cereți prea mult din partea celorlalţi. Pentru că, atunci când vă aşteptaţi mai puţin, înţelegerile şi promisiunile se pot anula.

Capricorn
Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să ţineți cont de acest lucru. Chiar dacă v-ați propus să rezolvați multe şi mărunte, energia vitală este la cote joase. Ocupați-vă numai de priorităţi şi într-un ritm potrivit stării de spirit. Aveți încredere că o zi de odihnă vă aduce mai multe beneficii decât forţarea notei în momente în care nu puteți ignora semnalele trupului şi sufletului dumneavoastră.

Vărsător
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă aduc astăzi momente plăcute. Chiar dacă pot apărea şi neînţelegeri pe diverse teme, dar în mod special de la divergențe de opinii, de mentalităţi, farmecul nativ şi dorinţa lăuntrică de a echilibra situaţiile vă pot ajuta mult şi bine. Totul este să vă canalizați eficient eforturile, să aveți răbdare şi încredere în cei din preajmă.

Peşti
Aveți spor la activităţile domestice. Cu toate că veți fi solicitat şi în plan socio-profesional, probabil va trebui să călătoriți pe distanţe scurte pentru a rezolva diverse, gândurile vor rămâne acasă, alături de membrii familiei.

Vizualizări: 1,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: