Horoscop

Berbec

Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Fiţi atent la persoanele care vă însoţesc. Spre seară rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. S-ar putea să primiţi un cadou care vă va încânta foarte mult.

Taur

Dimineaţa sunteţi foarte activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Chiar dacă aveţi unele probleme de natură sentimentală vă sfătuim să vă păstraţi optimismul. Din punct de vedere profesional staţi bine şi nici cu sănătatea nu aveţi de ce să vă plângeţi.

Gemeni 

Începeţi noi activităţi pentru familie şi casă şi aveţi tot sprijinul partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. Fiţi mai încrezător!

Rac

Sunteţi apreciat pentru entuziasmul cu care vă desfăşuraţi activitatea. După- amiaza vă întâlniţi cu prietenii şi este posibil să fiţi invitat la o petrecere. Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, fiţi mai cumpătat. Nu vă speriaţi! Poate fi vorba despre o simplă indigestie, care dispare repede.

Leu

S-ar putea să vă schimbaţi tot programul zilei în urma unei hotărâri pe care o veţi lua dis-de-dimineaţă. Este posibil să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Dacă aveţi de luat decizii importante, ascultaţi-vă intuiţia. Evitaţi orice fel de speculaţii.

Fecioară

Doriţi să faceţi unele schimbări în viaţa dumneavoastră, iar acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Este o zi benefică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Azi puteţi avea succes în tot ceea ce faceţi.

Balanţă

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte considerabil. Aveţi beneficii de la serviciu dar şi dintr-o afacere care se dovedeşte profitabilă. Veţi face o investiţie pe termen lung care se dovedeşte a fi rentabilă. Aveţi grijă la sănătate!

Scorpion

Astăzi este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie de unde vă puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare. Este o zi în care daţi dovadă de spirit de aventură dar vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Seara, petreceţi momente plăcute alăture de persoana iubită.

Săgetător  

Sunteţi foarte curajos în afacerile pe care le întreprindeţi. Sfatul nostru este să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Partenerul de viaţă este nemulţumit că nu vă ocupaţi destul de problemele casei. Nu vă enervaţi şi gândiţi-vă dacă nu cumva chiar are dreptate.

Capricorn

Se pare că nu parcurgeţi o perioadă favorabilă pe plan financiar. Căutaţi noi surse de venituri! Spiritul dumneavoastră de aventură vă determină să vă asumaţi riscuri. Fiţi prudent! Evitaţi speculaţiile financiare!

Vărsător

Începeţi ziua entuziasmat şi optimist şi treceţi uşor peste grijile cotidiene. După-amiază faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită. Vă recomandăm să vă bazaţi doar pe banii pe care îi aveţi. Nu contaţi pe sumele promise pentru o colaborare!

Peşti

Acordaţi mai multă atenţie persoanelor apropiate pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Astăzi trebuie să fiţi mai prudent pentru că există riscul să pierdeţi bani şi sunteţi predispus la greşeli.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: