Horoscop

Horoscop, 4 iulie

Berbec
Sunteţi tentat să vă refugiați în muncă în încercarea de a evita subiecte neclare despre viitor. La serviciu veți fi provocat să vă axați cât mai mult pe aspectele practice, să fiți foarte disciplinat şi aplicat. În felul acesta veți fi eficient şi vă va rămâne mult mai multă energie pentru cei dragi.

Taur
Că să puteți vedea rezultate concrete ale unei activităţi recreative, de tip hobby, este nevoie atât de o planificare minuţioasă a ceea ce intenţionați, cât şi de disponibilitatea de a cheltui o sumă de bani. Găsiți o strategie potrivită pentru a gestiona bugetul de acum înainte, iar posibilitatea de a pune la punct detaliile unei vacanţe pare să vă relaxeze.

Gemeni
Aspectele legate de comunicare şi-au recăpătat limpezimea numai că acum nu vă este confortabil să dedicați prea mult timp activităţilor casnice şi nici relaţiilor cu cei de acasă, deşi sunt destule de făcut şi de clarificat. Banii şi bunurile aflate în comun pot constitui o sursă suplimentară de tensiuni, dar cu calm treceți peste ele şi găsiți soluţii, dacă cereți părerea familiei.

Rac
Este posibil să aveți parte de o zi destul de plină, cu drumuri şi întâlniri de tot felul, de aceea încercați să faceți un plan cât mai exact al itinerariului, riscând altfel să rămâneți cu treburi nerezolvate. Sunt favorizate întâlnirile, negocierile, deplasările pe distanţe scurte care au şi o componentă practică şi/sau profesională.

Leu
Sunteți preocupat de situaţia financiară şi faptul că nu găsiți colaboratorii potriviţi alături de care să creşteți veniturile vă poate genera o oarecare stare de frustrare. Totuşi, rămâneți la o viziune realistă, dar nu renunţați la planuri, căutând alţi oameni în alte cercuri sociale.

Fecioară
Cu Luna aflată în propriul semn, emoţiile nu vor fi aşa de uşor de controlat în încercarea de a menţine o judecată raţională. Este posibil să apară unele tensiuni în familie tocmai pentru că nu ştiți exact cu cine aveți de-a face şi nici nu sunteți prea hotărât dacă să vă implicați până la capăt, în diverse planuri mai mult sau mai puţin personale.

Balanţă
Dacă aveați planuri de vacanţă care implicau acţiuni de socializare şi vă pare că nu aveți energie pentru acestea, e recomandabil să dedicați mai mult timp odihnei, relaxării şi oricăror metode de detoxifiere, dar şi alimentaţiei sănătoase. Lăsați-vă ghidat de intuiţie şi de experienţa celor din familie, găsind în scurt timp idei şi soluţii bune.

Scorpion
Poate vreți să puneți la punct în cele mai mici detalii ceea ce intenţionați să faceți pe viitor, dar implicarea din punct de vedere emoţional vă poate încurca planurile atât în ceea ce priveşte prietenii cu care vreți să vă asociați, cât şi câştigurile financiare.

Săgetător
Atitudinea privind cariera şi poziţia socială poate fi influenţată de părerile mai mult sau mai puţin obiective ale celor din familie, deci n-ar strica să puneți la punct o strategie personală de la care să nu vă abateţi. Discuţiile şi negocierile sunt deschise pe viitor, chiar dacă acum pare că nu ați întâlnit încă oamenii potriviţi şi aveți încredere şi veți găsi inclusiv resursele necesare.

Capricorn
Fiți atent la atitudinea critică atunci când partenerii nu vă împărtășesc părerea şi concepţiile personale şi, mai ales, atunci când nu aveți clarificate toate detaliile. Inclusiv relaţiile cu cei de la serviciu par a se poticni, aşa că reacţiile extreme, fie defensive, fie prea în forţă, nu vă avantajează deloc.

Vărsător
Relaţiei cu banii şi cu investiţiile pare să-i lipsească o doză bună de realism sau un plan organizat de desfăşurare. Adunați toate informaţiile de care aveți nevoie, clarificați ce vă motivează şi fiți precaut dacă sunteți tentat de acţiuni speculative. Nesiguranţa din punct de vedere afectiv vă face să nu vă exprimați prea uşor sentimentele.

Peşti
Atent la necesităţile partenerului încercați să vă faceți cât mai util, ceea ce nu ţine neapărat loc de o apropiere caldă între voi. Ar fi de dorit să împăcați şi nevoia de comunicare, discutând deschis despre ceea ce vă face să vă simţiţi în largul vostru. Astfel veți putea să petreceți momente plăcute alături de cei dragi şi să faceţi planuri de viitor.

Vizualizări: 1,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: