Horoscop

Berbec
Tensiunile interioare încep să se dizolve şi reuşiți să rezolvați treburi restante de multă vreme. Totuşi, fiți prudent şi selectați priorităţile, deoarece există riscul să vă risipiți energia în activităţi inutile. Foarte important este capitolul financiar, pentru că se conturează o nouă etapă de câştig dinspre locul de muncă.

Taur
Aveți nevoie de odihnă şi de meditaţii interioare. Revizuiți-vă planurile de viaţă, renunţați la idei şi concepţii care sunt perimate, observați sincer ceea ce se petrece în relaţiile personale. Este vremea înnoirii pe toate segmentele vieţii. Se conturează o nouă etapă personală, de aceea ar fi minunat să vă gândiți doar la dumneavoastră.

Gemeni
Surprizele pot fi de proporţii în relaţiile cu prietenii, protectorii şi susţinătorii socio-profesionali. Este posibil să revedeți cunoştinţe vechi, oameni dragi, de care nu mai ştiați nimic de multă vreme. Euforia momentului este păguboasă, de aceea fiți prudent şi controlați-vă reacţiile şi vorbele. Unii revin alături numai în interesul lor personal, profitând de pe urma disponibilităţii relaţionale şi sufleteşti care vă caracterizează.

Rac
Foarte importante sunt relaţiile socio-profesionale în aceste zile. Este posibil să fiți provocat la scenă deschisă de către diverse oficialităţi ale mediului în care activați sau vă doriți să activați. Se recomandă prudenţă, cumpătare şi alegerea cu grijă a gesturilor şi a vorbelor.

Leu
Mentalul este animat de gânduri nobile şi de idealuri ce par uşor de pus în practică în această perioadă. Schimb de informaţii, relaţii cu străinătatea, posibil chiar să călătoriți în diverse scopuri şi alături de diverse persoane deosebite. Alegeţi-vă cu grijă anturajul şi activităţile!

Fecioară
Este nevoie de ceva mai multă atenţie la documentele financiare şi la achiziţionarea bunurilor de larg consum. Printre discuţii şi activităţi cotidiene veți afla informaţii preţioase necesare dezvoltării personale şi profesionale. Rezervați-vă momente pentru a vă gândi pe îndelete la cele aflate şi petrecute. Succes pe toate planurile, doar să-l recunoaşteți şi să vă bucurați de el.

Balanţă
Există riscul escaladării conflictelor personale şi de aici să se destrame colaborări bune, poate chiar şi o relaţie matrimonială. Se conturează o nouă etapă de câştig şi folosinţă a unor bunuri materiale de la şi prin alţii. Pot apărea în preajmă fie variante noi de a obţine venituri pe termen lung în urma unei colaborări, fie cineva drag începe să vă susţină material.

Scorpion
Relaţiile parteneriale sunt provocatoare. Se conturează schimbări majore, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională. Chiar dacă vă este greu să acceptaţi ideile şi doleanţele celorlalţi sau finalul unor relaţii, lăsați-vă purtat de firul evenimentelor şi nu forţați nota. Cu cât vă agățaţi mai mult de ceva, cu atât lucrurile scapă de sub control.

Săgetător
Furtunile în pahare de apă sunt frecvente. La serviciu se conturează noutăţi importante. Schimbări ale condiţiilor de muncă, schimbări salariale, chiar şi abordarea unui alt loc de muncă. Prudenţă, calm, evitați discuţii zgomotoase şi gândiți-vă serios la obiectivele formulate.

Capricorn
O perioadă care aduce surprize în relaţiile sentimentale. Ceva se încheie, altceva începe. Ce anume, este dificil de anticipat, întrucât stările de spirit sunt fluctuante şi nu vă puteți decide asupra unei situaţii sau relaţii. Membrii familiei sau cineva din anturajul prietenilor vă pot ajuta mult să alcătuiți imaginea de ansamblu asupra segmentului amoros.

Vărsător
Dialogurile şi întâlnirile sunt frecvente şi inedite. Este posibil că în urma aflării unor informaţii privitoare la anumite persoane din anturajul apropiat să vă revizuiți atitudinea faţă de acestea, ba chiar să vă desprindeți fără echivoc din relaţii. Totuşi, discerneți atent pe cine mai păstrați în preajmă şi cui acordați în continuare sprijin. Măştile celor din jur cad acum foarte uşor şi nu veți mai putea ignora acest lucru.

Peşti
Se întrezăresc cheltuieli majore, însă vin bani fie dinspre locul de muncă, fie cineva vă sprijină financiar în chip nebănuit. Tendinţa de a cheltui mult este mare şi păguboasă. Selectați-vă priorităţile şi chibzuiți atent fiecare cumpărătură. La o privire atentă în jur, constatați faptul că aveți suficiente bunuri utile şi nu ar fi nevoie de altele noi.

Vizualizări: 1,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: