Horoscop

Berbec

E timpul să vă ocupați de toate sarcinile pe care le-ați amânat, de curățenie la birou, acasă sau în… minte. E o zi bună pentru activități care necesită grijă pentru detalii, dar și pentru a te disciplina în tot ce faci și a deveni mai riguros, inclusiv în ceea ce privește dieta și stilul de viață. Sunt șanse să vă îndrăgostiți, să legați o relație frumoasă și de bun augur.

Taur

Se lămuresc animozitățile vechi, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuții aprinse și controverse. Cu puțin efort și deschidere mentală sinceră spre dialog și cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea. În plan profesional se deschide o nouă etapă care aduce schimbări impresionante și definitive.

Gemeni

În urma discuţiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă şi în taină veți lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viaţă de acum înainte. Vă sunt favorizate meditaţiile interioare, detaşarea de cotidian şi aflarea unor informaţii secrete despre relaţiile în care sunteți implicat.

Rac

Exista multă forfotă în zona comunicării, negocierilor, schimburilor. Chiar dacă unele relații se cer încă ajustate, iar modul în care se derulează unele colaborări nu e deloc pe gustul dumneavoastră, aveți totuși resursele și abilitatea necesare să întoarceți lucrurile în favoarea dumneavoastră, dacă sunteți dispus să renunțați la unele puncte de vedere limitative și la unele rigidități.

Leu

E necesar să vă reconfigurați activitățile profesionale, să vă repoziționați față de o serie de colaboratori și/sau angajați, să deveniți mai disciplinat, în primul rând, în gândire, apoi în acțiune. E timpul să vedeți opțiunile cu luciditate, fără înflorituri și fără să vă mai amăgiți că va veni un noroc de undeva din afară.

Fecioară

E posibil ca ziua să înceapă cu o dezamăgire sau o deziluzie, dar asta nu face decât să vă trezească la realitate și vă ajută să înțelegeți o dată în plus că așteptările de la ceilalți nu sunt de folos nimănui. Una peste alta, o zi de așezare, ordonare, schimbare a priorităților, atenție la felul în care faceți lucrurile. Aveți grijă să priviți totuși și cadrul larg, în loc să vă pierdeți în detalii.

Balanţă

O perioadă destul de apăsătoare, care vă obligă la introspecție și acceptare cu smerenie a consecințelor unor alegeri și fapte trecute. E timpul să renunțați la încrâncenare și la dorința de a avea dreptate, pentru a vă reconcilia cu o persoană care contează. Dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat vă vor furniza informații deosebite din segmentul profesional.

Scorpion

Această zi vă arată foarte clar unde aveți de recunoscut niște greșeli și ce ajustări e nevoie să faceți în relațiile și în modul în care v-ați construit poziția în anumite proiecte. S-ar putea să constatați că nu v-ați negociat bine rolul, contribuțtia și onorariul, de aceea e momentul să reveniți asupra unor discuții și să îndreptați lucrurile.

Săgetător

Foarte multă energie primește zona carierei, autorității și puterii. Acum e momentul să vă uitați mai atent la niște detalii în ceea ce privește evoluția profesională și, poate, să luați în calcul și alte opțiuni de afirmare. Cu cât aveți mai mult simț practic, cu atât mai multe beneficii puteți atrage. Relațiile cu prietenii se vor schimba definitiv, exitând șanse să apară în preajmă oameni deosebiți.

Capricorn

Sunteți animat de gânduri mărețe, idealuri nobile și de filozofii noi de viață. Sunt momente speciale în care vă veți schimba radical mentalitatea și felul în care vă raportați la oameni și fapte. Se conturează o perioadă în care studiile, cercetările, documentarea și călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes.

Vărsător

Se deschide o etapă de câștig de la și prin alții, se lămuresc chestiuni financiare și materiale trenante. Documentele financiare și demersurile privitoare la investiții și la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Recomandabil este să evitați contractarea creditelor și acumularea datoriilor de orice fel. Relațiile cu străinătatea sunt dinamice, existând șanse de a relaționa cu persoane deosebite și de a călători.

Peşti

Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este important acum să vă concentrați pe interesele personale și pe ceea ce vă este util.

Vizualizări: 1,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: