Horoscop

Berbec

Multe şi mărunte puteți discuta cu prietenii, dar şi cu colegii de serviciu care vă sunt aliaţi de nădejde. Este posibil să reveniți asupra unor teme de discuţie vechi, să reformulați unele concepţii sau planuri de viaţă, mai ales în ceea ce priveşte traseul profesional.

Taur

Este bine ca în prima parte a zilei să vă ocupați de plăți, documente financiare sau relaţii cu instituţii financiare, în funcţie de nevoile pe care le aveți. Tentaţia de a face investiţii de anvergură este la cote mari şi păguboasă. Foarte uşor se pot găsi în preajmă profitori, care sub masca neajutorării să vă ceară favoruri materiale pe termen lung.

Gemeni

În primele ore ale zilei puteți pune la punct detalii parteneriale, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţia cu partenerii de afaceri. Acceptați şi părerile celorlalţi, chiar dacă sunt opuse principiilor dumneavoastră de viaţă. Chiar şi mentalitatea, viziunea pe care o aveți despre relaţii şi colaborări se poate schimba când vă aşteptaţi mai puţin.

Rac

Aveți tendinţa de a vă implica în tot soiul de treburi care vă privesc mai mult sau mai puţin. Fiți prudent şi orientați-vă eforturile numai către priorităţi şi îndatoririle personale sau profesionale. Seara este potrivită şuetelor cu cei dragi. Sănătatea este deficitară, aşa încât adoptați o dietă potrivită.

Leu

Este o zi în care vă bucurați de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activităţi recreative. Sunt posibili câţiva nori în segmentul amoros, pentru că faceți ce faceți şi tot la serviciu vă gândiți sau tot despre sarcinile profesionale vorbiți. Detașați-vă de orice altceva şi fiți alături numai de cei dragi.

Fecioară

Pe lângă treburile cotidiene, în special cele care vizează segmentul socio-profesional, vor interveni şi aspectele gospodăreşti. După iureşul din prima parte a zilei, liniştea casei, apropierea de membrii familiei şi de rude vă priesc de minune. Totuşi, de la copii, de la implicarea într-o relaţie amoroasă sau în activităţi specifice unui hobby, familia vă poate face tot soiul de reproşuri.

Balanţă

Este o zi cu multe controverse din cauza informaţiilor pe care le primiți de la persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să selectați atent vorbele şi subiectele de discuţie, deoarece unii vor profita de cea mai banală greşeală şi vă vor sancţiona aspru.

Scorpion

În prima parte a zilei se preconizează cheltuieli diverse, dar este posibil să primiți și cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat. Liniştea va fi tulburată începând cu orele amiezii de tot soiul de discuţii şi întâlniri cu prieteni. Unii vă vor solicita ajutorul material, alţii ajutorul moral, iar alţii pur şi simplu simt nevoia să vi se destăinuie chiar şi pe teme banale.

Săgetător

Este o zi în care ar trebui să vă simţiți plin de energie, chiar dacă, pe alocuri mai apar oscilaţii în trăiri, senzaţii sau decizii. Orice doriți să întreprindeți ar fi bine să vă sfătuiți cu membrii familiei. Sigur că aceştia vă pot îndruma spre alte activităţi faţă de ce le propuneți, însă dacă vă veți gândi pe îndelete veți constata că de fapt veți avea numai de câştigat.

Capricorn

Discreţia şi misterul care vă învăluie astăzi vă fac un personaj greu de acceptat de către ceilalţi. Sunt posibile multe discuţii, întâlniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunoştinţe, însă parcă trece totul pe lângă dumneavoastră fără să lase vreo urmă. Totuşi, în momentele de discuţie sau de întâlnire cu cineva cunoscut faceți un efort şi fiți prezent.

Vărsător

O zi cu discuţii şi reuniuni familiare. Sunteți în vervă, aveți un farmec irezistibil şi veți reuşi să-i molipsiți şi pe ceilalţi cu entuziasmul şi determinarea de a vă implica în acţiuni comune cu alţii, dar acţiuni de anvergură. Chiar dacă la prima vedere ați putea fi nemulţumit de rezultatele dezbaterilor, aveți încredere că dincolo de asta se ţes lucruri importante, de bun augur pentru dumneavoastră.

Peşti

Este nevoie să vă implicați în tot soiul de activităţi de grup, atât în plan profesional, cât şi în plan domestic. Se recomandă prudenţă în tot ce întreprindeți, deoarece există riscul că obţineți reproşuri şi comentarii nefondate la adresa dumneavoastră.

Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: