Horoscop

Berbec

Este bine să te ocupi numai de planurile dumneavoastră în această săptămână. Rezervaţi-vă momente de linişte, în singurătate, analizaţi situaţia în care vă aflaţi şi relaţiile pe care le aveţi cu ceilalţi. Concluziile formulate acum vă vor ajuta să conturaţi noi direcţii de viaţă personală şi profesională. Practic se deschide o etapă foarte importantă, toate vi se vor revela după pofta şi nevoile sufletului.

Taur

Dialogurile cu prietenii şi cu persoanele din mediul profesional care vă susţin proiectele şi activitatea vă vor pune serios pe gânduri. Se conturează schimbări benefice la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fiţi deschis la nou. Aveţi temeri vizavi de viitorul în domeniul profesional, însă depuneţi eforturi conştiente să vă liniştiţi.

Gemeni

O perioadă importantă în plan socio-profesional! Se conturează reuniuni profesionale, dialoguri cu şefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii şi multe sarcini de lucru. Minunat este că sunteţi ajutat de cei dragi, astfel că vă puteţi implica în proiecte de anvergură pe termen lung. Totuşi se deschide altă etapă la locul de muncă, fiind nevoie acum să definitivaţi sarcini anterioare sau să schimbaţi ceva în relaţiile profesionale.

Rac

Sunteţi animat de gânduri măreţe şi scopuri nobile la începutul săptămânii. Pe de altă parte sunt şanse de a planifica călătorii îndepărtate şi abordarea unor studii de perfecţionare pe termen lung. Chiar dacă la prima vedere, vă îngrijorează starea lucrurilor nu aveţi motive întemeiate.

Leu

Este nevoie să vă ocupaţi de cheltuielile comune cu alţii, de genul facturi, taxe, impozite şi documente specifice bunurilor materiale. Se recomandă prudenţă, deoarece sunt posibile neînţelegeri şi minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activităţile intelectuale, călătoriile pe distanţe scurte vă vor ajuta să vă remodelaţi filozofia de viaţă.

Fecioară

Dialoguri şi acţiuni comune cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Bizarul domneşte în segmentul partenerial, astfel că este bine să fiţi precaut. Evitaţi să povestiţi despre venituri sau să puneţi agoniseala la dispoziţia altora.

Balanţă

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă şi acasă aveţi multe şi mărunte de făcut. Cum lucrurile sunt amestecate, nesigure, bizare în mediul profesional în care activaţi ar fi bine să vă dozaţi eforturile şi să lucraţi strictul necesar. Sănătatea vă poate crea neplăceri, deci îngrijiţi-vă corespunzător.

Scorpion

Sunteţi tentat să vă lăsaţi dus de valul emoţiilor în relaţiile cu copiii şi cu persoana iubită. Ceva nedefinit vă înflăcărează sufletul, astfel că aţi fi în stare să mutaţi munţii din loc pentru cei dragi. Bine ar fi să vă reveniţi la felul acela circumspect şi bănuitor, pentru că în segmentul sentimental, nimic nu e ceea ce pare.

Săgetător

Relaţiile cu membrii familiei şi treburile gospodăreşti vă solicită mult în prima parte a săptămânii. Este posibil să fiţi nevoit să ajutaţi pe cineva drag cu sfaturi, bani sau bunuri materiale. În funcţie de situaţie, dialogurile cu un prieten vă pot sprijini să vă rezolvaţi treburile personale. Totul este să permiteţi cuiva să vă ajute.

Capricorn

Persoanele din anturajul apropiat vă solicită în prima parte a săptămânii. Dialoguri multe, acţiuni comune, demersuri intelectuale, călătorii pe distanţe scurte. De reţinut cele aflate pentru că vă vor fi de folos la momentul potrivit, în plan profesional. Chiar dacă acum pare de neînţeles sau de necrezut ce fel de informaţii ajung la dumneavoastră, evitaţi ignoranţa şi temerile.

Vărsător

Segmentul financiar vă solicită atenţia şi eforturile în prima parte a săptămânii. Este vorba despre veniturile pe care le obţineţi de la locul de muncă, în urma eforturilor depuse. Este posibil să existe o mare discrepanţă între aşteptări şi răsplata cuvenită, dar aveţi încredere că din umbră providenţa vă înlesneşte câştigurile la momentul potrivit.

Peşti

Aveţi multă energie în aceste zile, astfel că vă puteţi ocupa atât de treburile personale, cât şi de îndatoririle profesionale. Selectaţi totuşi priorităţile şi conservaţi-vă energia vitală, deoarece fluctuează şi puteţi întâmpina neplăceri. Accentul săptămânii se aşează pe segmentul financiar, în sensul că se conturează schimbări importante la secţiunea venituri obţinute din munca proprie.

Vizualizări: 1,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: