Horoscop

Berbec

S-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Se pare că azi vă preocupă în mod special căminul şi diversele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţă. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus.

Taur

Aveţi succes pe plan sentimental şi în societate. Primiţi veşti bune, datorită cărora vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere. În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să reuşiţi.

Gemeni

Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susţineţi cu încăpăţânare. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă vă preocupă problemele profesionale.

Rac

Faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Sunteţi binedispus, pentru că vă simţiţi înconjurat de prieteni adevăraţi. Persoanele mai tinere din familie vă apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Leu

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie importantă. Puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice. Pare că aveţi, în sfârşit, resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le doriţi.

Fecioară

Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională. Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare în casă, începută cu ceva timp în urmă. O rudă mai în vârstă ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar va încerca să îşi impună ideile. Evitaţi o ceartă care ar putea să afecteze relaţiile de familie!

Balanţă

Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile. Se pare că sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele locuinţei. În prima parte a zilei aveţi ocazia să descoperiţi o ofertă imobiliară avantajoasă.

Scorpion

Nu vă faceţi un plan strict pentru astăzi. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Dacă aveţi de gând să faceţi anumite schimbări în locuinţă, ziua de azi este tocmai bună, pentru că vă puteţi baza pe sprijinul celor din jur. Vă recomandăm să nu vă enervaţi dacă o rudă apropiată, încercând să vă ajute, vă agasează cu sfaturi insistente.

Săgetător

Aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă. Nu este recomandabil să vă programaţi activităţi importante astăzi, pentru că este posibil să survină o serie de evenimente neprevăzute. Aveţi mari şanse de reuşită, inclusiv într-o chestiune financiară.

Capricorn

Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune. Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceri, dar şi activităţilor casnice şi diverselor reparaţii sau schimbări în locuinţă. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei.

Vărsător

Intuiţia vă ajută să faceţi schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten. Se pare că sunteţi hotărât să începeţi o lucrare complexă şi originală, la care vă gândiţi de ceva timp. Puteţi să faceţi schimbări importante în locuinţă.

Peşti

Aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe măsură. S-ar putea să aveţi problemele de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. În a doua parte a zilei este posibil să vă dedicaţi activităţilor casnice.

Vizualizări: 1,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: