Horoscop

Berbec
Zi memorabilă, întrucât se formează aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal, oferindu-vă şanse minunate de schimbare pe toate planurile vieţii. Rezervaţi-vă această zi doar pentru dumneavoastră şi treburile personale. Revizuiţi-vă felul în care relaţionați cu ceilalţi şi felul în care vă raportați la evenimentele cotidiene. Distrați-vă, răsfăţați-vă şi colindați locurile preferate!

Taur
Sunt momente bune pentru relaxare, discreţie şi discuţii tăinuite cu cineva drag şi de încredere. Pentru că în semnul zodiacal al Berbecului se construieşte aspectul de Lună nouă sunt posibile stări de spirit fluctuante, oboseală şi chiar accentuarea unor probleme de sănătate. Evitați activităţile solicitante, spaţiile aglomerate, consultaţiile şi analizele medicale!

Gemeni
Sunt şanse să reîntâlniți prieteni vechi sau să aflați informaţii deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, cândva v-au fost apropiaţi. O perioadă în care se deschid culoare noi de relaţionare cu prieteni vechi şi noi. Pe de altă parte, vă veți reconfigura sistemul, valorile după care veți lega de acum încolo relaţii noi.

Rac
Vă aruncați în mijlocul unor lupte profesionale sau personale din care să ieșiți cam șifonat. Nu suportați să vă supuneți unor ordine autoritare venite de la superiori și compromiteți niște surse de câștig personal. Unele tendințe semidictatoriale manifestate față de părinți pot stârni discuții aprinse, inflamații verbale.

Leu
Aveți idei strălucitoare, vorbiți bine, iar ceilalţi vor fi fascinaţi de sistemul valorilor morale şi spirituale pe care le expuneți astăzi. Planificarea unor călătorii îndepărtate, a unor programe de instruire şi documentare, a unor activităţi culturale are şanse mari de materializare şi succes. Viața afectivă ar putea cunoaște unele episoade de revigorare.

Fecioară
Se deschid noi posibilităţi de câştig de la şi prin alţii, lucru marcat astăzi de construirea aspectului de Lună nouă în semnul Berbecului. Pe lângă preocupările vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene şi a facturilor, apar şi intenţii serioase privitoare la investiţiile pe termen lung. Deocamdată gândiți-vă pe îndelete, dar sfătuiți-vă şi cu alţii experimentaţi în finanţe.

Balanţă
Se destramă relaţii şi colaborări vechi, dar se face loc pentru altele noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Discuţiile purtate astăzi sunt lămuritoare pentru toată lumea, chiar dacă pe alocuri aduc răscoliri sufleteşti. În plan sentimental, ar putea fi necesar să învățați să așteptați, să dați dovadă de răbdare și autocontrol.

Scorpion
Se clarifică o bună parte din situaţiile existente la locul de muncă şi din domeniul sănătăţii organismului. Folosiți aceste momente şi reconfiguraţi-vă atitudinea faţă de muncă şi sănătate. Poate fi necesar să învățați să mai lăsați de la dumneavoastră și să țineți cont și de necesitățile celorlalți, ca ziua să nu se încheie în însingurare și frustrare.

Săgetător
Aveți conştiinţa propriei valori, iar această încredere sporită v-ar putea conferi o aură de putere extrem de seducătoare. Faţă de cei dragi vă veți pune în valoare cum nu ați mai făcut-o până acum, iar toţi ceilalţi vă vor recunoaşte talentele, meritele şi importanța existenţei dumneavoastră în viaţa lor. Evitați discuţiile aprinse şi fiți înţelegător din toate punctele de vedere.

Capricorn
O zi interesantă în planul relaţiilor cu persoanele apropiate, pentru că vântul schimbării se simte puternic. S-ar putea spune că nu îndrăzniți prea multe în nici o direcție importantă de acțiune. Nu sunteți în stare să spuneți cuiva drag ce simțiți, nu păreți apt să puneți în practică niște inițiative care v-ar putea suplimenta bugetul destul de firav.

Vărsător
În aparență poate fi vorba de o zi plăcută, care se înscrie în obișnuința și firescul lucrurilor. E probabil să constatați că viața decurge lin, așezată în tihna plăcerilor simple. V-ar putea bucura să zăboviți la o discuție cu un prieten, o banală plimbare în parc sau doar să savurați mâncarea preferată. Totuși, e posibil să fiți destul de direct și brutal în a vă atinge dorințele.

Peşti
Este de așteptat să prindeți din nou puteri, să vă întoarceți la viață și să faceți lucruri care până mai ieri vă păreau solicitante, dacă nu cumva imposibile. Căpătați forțe noi și, drept urmare, vă simțiți provocat și vreți să treceți fără întârziere la treabă, să acționați. Vă ajută să vă știți folositor cuiva anume și să vă faceți util într-un demers concret.

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: