Hoț prins de un polițist aflat în timpul liber

Un polițist din cadrul Poliției Transporturi Feroviare a prins un bărbat care furase mai multe produse de pe rafturile unui supermarket din Târgu Jiu. Omul legii se afla în timpul liber, la cumpărături, când a observat că unul dintre clienții magazinului în care era avea un comportament ciudat.

Gestul polițistului Marian Sbora, din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare, a fost apreciat de colegii de breaslă. 

"Chiar dacă guvernanții nu ne respectă drepturile, noi ne respectăm cetățenii, astfel că nu contează dacă ne pierdem puținul timp liber pe care îl avem ca polițiști pentru a fi de folos comunității din care facem parte.

Așa a făcut și colegul nostru Marian Sbora, din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj, care astăzi in jurul orei 10:00, în timp ce se afla în zona unui magazin Penny din Tg-Jiu, a observat un bărbat cu comportament suspect care părea că ascunde ceva sub haine, fapt pentru care, împreună cu câțiva angajați ai societății, l-a oprit pe bărbatul în cauză care ascundea sub haină mai multe produse sustrase din magazin.

Felicitări Marian!", a fost mesajul postat de Sindicatul Europol.

Vizualizări: 1,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: