Semințele care elimină durerile articulare

Durerea genunchiului poate apărea brusc la orice vârstă, urmare a unei varietăți de factori, cum ar fi o vătămare, excesul de greutate, exercițiul excesiv sau trecerea simplă a timpului, printre altele.

Problema cu adevărat importantă despre această boală este că, dacă nu este tratată imediat, durerea și disconfortul vor deveni din ce în ce mai intense. Există tratamente medicamentoase, dar şi un tratament natural fabulos pentru durerea genunchiului și regenerarea tendoanelor.

În cazurile în care durerea genunchiului este provocată de un accident este necesar să-l vizitați pe medicul dumneavoastră pentru a putea prescrie un tratament adecvat. Dar dacă durerea nu este cauzată de un accident, semințele de susan vor fi capabile să se descurce pe deplin cu durerea pe genunchi. Acestea au o valoare nutrițională excelentă, evidențiind în principal în compoziția sa, conținutul ridicat de calciu. Sămânța de susan este una dintre cele mai bune surse naturale de calciu. Numai o mână de semințe de susan (100 grame), curățată și uscată, conține o valoare nutritivă de 1200 mg de calciu și 500 mg de magneziu. Consumul regulat al acestor semințe fabuloase ajută la reducerea riscului de osteoporoză, în special la femei.

Iată cum puteți pregăti tratamentul natural puternic pentru durerile de genunchi, pe bază de semințe de susan.

Ingrediente: 4 linguri semințe de susan; 2 linguri de gelatină; 8 linguri de semințe de in; 200 de grame de miere; 40 de grame de semințe de dovleac; 3 linguri stafide.

Mod de preparare: Spălați toate semințele foarte bine. Adăugați toate ingredientele în blender și amestecați. Puneți preparatul într-un castron și păstrați-l în frigider. Luati o lingură de tratament înainte de micul dejun și alta înainte de prânz. Odată cu trecerea zilei, nu numai că vei observa cum dispare durerea genunchilor, dar vei simţi clar cum cartilajul şi tendoanele tale devin mai puternice.

Vizualizări: 5,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: