Arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 29 de ani din Cătunele, acuzat de mai multe furturi, deși se afla în arest la domiciliu pentru alte ilegalități, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”La data de 9 noiembrie a.c., față de bărbatul de 29 de ani, din comuna Cătunele, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are suspendat acest drept, instanța de judecată a schimbat măsura arestului la domiciliu în arest preventiv, pentru 30 de zile”, a comunicat IPJ Gorj.

Potrivit IPJ Gorj, la data de 14 iulie a.c., polițiștii din Motru au fost sesizați de către o femeie de 63 de ani, din comuna Cătunele cu privire la faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă două motoferăstraie, o bormașină și un polizor electric.

 În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Câteva luni mă târziu, pe 3 noiembrie, o altă femeie, de 87 de ani, din comuna Cătunele, a sesizat poliția cu privire la faptul că în noaptea de 02/03 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă o motocoasă, un motoferăstrău și două butelii.

 Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

”În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști în vederea identificării autorului, s-a stabilit faptul că bănuit de comiterea celor două fapte de furt calificat este un bărbat de 29 de ani, din comuna Cătunele.

De asemenea, polițiștii continuă cercetările și față de un alt bărbat de 43 ani, care locuiește fără forme legale în municipiul Motru, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost recuperat în totalitate”, comunică IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: