I-a cerut bani să nu-i distrugă actele

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, este acuzat că ar fi solicitat unui alt bărbat să-i remită suma de 2.000 de euro în schimbul unor documente de transport, în caz contrar le va distruge.

"Cu ocazia cercetărilor s-a procedat la efectuarea de activităţi specifice, iar pe raza comunei Slătioara, județul Vâlcea, polițiștii au interceptat în trafic, un autoturism în care se afla bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, care avea asupra sa suma de 2.000 de euro, împreună cu trei bărbați, cu vârste 40 și 59 de ani, aceștia fiind conduși la sediul  IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor", a comunicat IPJ Gorj.

În cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și șantaj, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În momentul constatării infracţiunii flagrante, conducătorul autoturismului interceptat a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a avariat o autospecială de poliție, fără a fi înregistrate persoane rănite.

Vizualizări: 1,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: