I-au furat cașcavalul și biscuiții

Patronul unei firme din Gorj a sunat la poliție pentru a anunța că dintr-o autoutilitară a firmei au fost furate 38 bucăți cașcaval de 1,5 kg și 134 pachete biscuiți. Mașina era parcată acasă la șofer. Prejudiciul este estimat la 1.200 lei, furtul având loc pe 14 aprilie. 

Suspect de furt este un bărbat din Vrancea. "În urma activităţilor specifice desfășurate de către polițiști a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din comuna Milcovul, județul Vrancea, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Târgu-Jiu pe o bicicletă cu bunurile sustrase. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Bunurile au fost recuperate și predate societății păgubite", arată IPJ Gorj.

În urma continuării cercetărilor, s-a stabilit faptul că și bicicleta a fost sutrasă de bărbat din scara unui bloc de locuințe din municipiul Târgu-Jiu și aparține unei femei de 45 de ani.

În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii de furt calificat. (A.A.)

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: