Scandal la şcoală. Băieței filmaţi în timp ce făceau amor

Scandal sexual la liceul din Roşia de Amaradia! Doi băieţi au fost filmaţi în timp ce făceau sex oral, iar imaginile au ajuns, mai târziu, pe o reţea de socializare. Poliţiştii şi procurorii au împânzit zona pentru a afla ce s-a petrecut cu exactitate.

Scenele s-ar fi petrecut, săptămâna trecută, chiar în şcoală. Doi băieţi, elevi în clasa V-a, au fost filmaţi de nişte colegi mai mari în depozitul liceului. „A fost un scandal de amploare. Este vorba despre doi copii care au fost filmaţi. Ne-am sesizat şi noi, şi poliţiştii, au venit şi procurorii de la DIICOT în zonă. Au audiat elevii, profesorii. Urmează să ne dăm şi noi seama ce s-a întâmplat. Oricum, este regretabil”, a declarat primarul localităţii Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Copiii au chiulit de la două ore şi s-au ascuns în şcoală. Ei fost filmaţi, apoi imaginile au fost postate pe Facebook. După ce instituţiile abilitate s-au sesizat, filmuleţul a fost şters. Cei doi vor fi consiliaţi psihologic, iar oamenii legii urmează să stabilească şi împrejurările în care s-a petrecut totul.

Vizualizări: 17,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: