Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinși la pescuit în perioada de prohibiție

Polițiștii din Urdari au prins joi 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din comunele Urdari și Bâlteni, în timp ce pescuiau într-un lac de pe raza localităţii, în perioada de prohibiţie. Aceștia foloseau o plasă monofilament tip „setcă” şi o anvelopă de mari dimensiuni, tip „barcă”. Tinerii au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, iar bunurile folosite la săvârşirea faptelor și cantitatea de 9 kg pește au fost ridicate în vederea confiscării. 

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de pescuit în perioada de prohibiţie, deţinerea şi folosirea uneltelor de plasă tip monofilament şi pescuitul cu unelte neautorizate, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: