Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei bărbați în arest după spargerea unei locuințe din Târgu Jiu - VIDEO

Trei bărbați din Târnăveni, județul Mureș, au fost identificați ca fiind autorii unei spargeri care a avut loc în martie la o locuință din Târgu Jiu, de unde au fost furate bunuri în valoare de 10.000 de lei. Cei trei suspecți, cu vârste de 31, 39 și 51 de ani, au fost reținuți joi, 12 aprilie, cu sprijinul polițiștilor din Mureș.

"Pentru administrarea probatoriului în cauza penală, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, cu sprijinul S.O.S. Gorj, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târnăveni, judeţul Mureş, fiind identificate mai multe mijloace materiale de probă", arată un comunicat al IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunilor de furt calificat și complicitate la infracţiunea de furt calificat. Cei trei vor rămâne 20 de zile în arest preventiv. (A.A.)

Vizualizări: 4,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: