Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iată câteva trucuri extreme de utile, în bucătărie!

Fiecare gospodină apelează la mici ”trucuri” şi artificii în bucătărie, când vine vorba de gust şi calitate. Iată câteva din minunile din bucătărie:

- Ţine fructele departe de frigider pentru a le menţine prospeţimea. Merele, portocalele, perele sau bananele nu necesită temperaturi scăzute pentru a-şi păstra frăgezimea. Este mult mai bine ca acestea să fie ţinute într-o lădiţă de lemn.

- Zarzavatul veşted se revigorează cu apă rece. O lingură de oţet adăugată în bolul cu apă unde este ţinut zarzavatul, îl ajută uimitor.

- Tot apa rece ajută şi ca tu să nu mai lăcrimezi atunci când tai ceapa. Leguma ţinută în apă rece pentru câteva minute, va face ca tu să îţi protejezi ochii de lacrimile nedorite.

- Uleiul de măsline face minuni în bucătărie, atunci când este adăugat câte puţin în mâncare.

- Pentru ca tu să te bucuri de banana mereu proaspete, este esenţial să nu le păstrezi în acelaşi coş cu alte fructe.

- Legumele se adaugă cât mai repede în mâncare, după ce sunt tocate. Altfel, îşi pierd din vitamine şi proprietăţi.

Vizualizări: 2,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: