Ice, rapperul gorjean care își imprimă albumul în dormitor

Un gorjean și-a amenajat un studio de înregistrări în apartamentul închiriat în Timișoara, unde este student, scrie versuri și vrea să lanseze un album. Într-un interviu acordat Mediafax, Alexandru Mădălin Golumbu a povestit că este inspirat de ceea ce trăiește și vede în jur.

Alexandru Mădălin Golumbu, din Cărbunești, își spune „Ice” și și-a descoperit pasiunea pentru versuri în clasa a opta, la un concurs de profil. Are 23 de ani, studiază Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, dar câștigă bani lucrând la o firmă de confecţii metalice în domeniul automotive. „Scrisul e uşor pentru că mă inspiră foarte mult ce trăiesc şi ce văd în jur. La cântat poate am pretenţii să sune într-un anume fel şi depun efort până îmi iasă cum trebuie, dar asta nu înseamnă că e greu. Totul e din plăcere”, susţine rapperul.

Ice lucrează acum la un album, care o să cuprindă 15 melodii. „Simt ură deplină, nu-mi place lumină. Vreau singur o vreme, să scap de rutină. Vreau singur o vreme, aştept ce-o să vină. Când miza e mare, rămân în surdină”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei imprimate recent, „Paranoia”. El își înregistrează piesele în studioul amenajat în dormitorul său.  „Înregistrez în Timişoara, mi-am făcut un home studio acasă, într-o cameră din apartament. Nu este un studio profesional, dar am făcut în aşa fel încât sa aibă componentele principale de care sa mă folosesc. Am izolaţie în cameră, şi exterior, şi interior”, a mai povestit Alexandru.

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: