O târgujiancă a învins 60 de militari. Vrea să repete performanţa din 2016!

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Târgu Jiu, a învins circa 60 de militari într-o competiție sportivă. Elena Moagă s-a clasat pe locul I la Campionatul Militar de Cros care s-a desfășurat la Craiova. Caporalul Elena Moagă este sportiv militar şi vrea să câștige și în acest an etapa finală a campionatului, organizată de Ministerul Apărării Naţionale.

Elena Moagă este una dintre cele mai reprezentative sportive ale județului Gorj. De-a lungul vremii a câștigat numeroase întreceri, atât în țară, cât și în străinătate. Este, de câțiva ani, militar în cadrul Brigadei Infanterie Rovine Craiova și nu ratează nicio competiție de alergare. De fiecare dată reprezintă cu cinste unitatea. Așa s-a întâmplat și joi, 20 aprilie, când s-a disputat Campionatul Militar de Cros, etapa pe Divizia 2 Infanterie „Getica”. În competiție au intrat 56 de militari de la diverse brigăzi din țară. Târgujianca a reușit să-i învingă, clasându-se pe locul I la finalul întrecerii sportive.

Vrea să repete performanţa din 2016

Elena nu se oprește aici. În data de 11 mai va urma o nouă etapă din cadrul campionatului, pe Statul Major al Forțelor Terestre. Primii trei calificați la această etapă vor merge la etapa finală a campionatului, adică pe întreg Ministerul Apărării Naționale. Elena spune că nu își face griji în ceea ce privește calificarea. Întrecerea finală va avea loc în data de 22 mai. „A câștigat Brigada 2 Infanterie Rovine din toată divizia, adică eu și brigada mea. Am alergat 5 kilometri, individual și cu echipa. Îmi doresc și anul acest tot cea mai înaltă treaptă a podiumului la etapa finală superioară. Nu va fi ușor, dar voi încerca să repet performanța de anul trecut”, a declarat Elena Moagă.

Etapa finală a campionatului militar de cros se va desfășura tot la Craiova. Elena este sportiva care a obținut pentru MApN și locul 1 la competițiile militare internaționale, care s-au desfășurat an de an în Serbia, la Kopaonik.

Galerie foto



Vizualizări: 6,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: