Îl vede pe Ponta în coaliţia partidelor de dreapta. „Va lua 12-15%”

Propunerea lui Traian Băsescu privind o coaliţie de dreapta care să aibă listă comună la europarlamentarele din 2019 a fost ignorată de oamenii politici. Doar colegii lui din PMP o susţin. Unul dintre liderii Partidului Mişcarea Populară Gorj vede şi partidul lui Victor Ponta în această coaliţie.

Liviu Andrei, vicepreşedinte al PMP Gorj, a comentat propunerea lui Traian Băsescu, dar şi faptul că aceasta nu a fost luată în calcul. „Traian Băsescu a făcut această propunere pentru că este singurul lider politic adevărat. S-o fi săturat şi dânsul să tragă singur la căruţă, să nu uităm că a dus ţara asta în spate timp de zece ani”, a spus Liviu Andrei la TV Sud.

Interesant este că Andrei vede şi partidul Pro România al lui Victor Ponta într-o astfel de coaliţie a partidelor de dreapta. „Eu îl consider pe Victor Ponta un social-democrat, dar cu idei de dreapta. În condiţiile acestea, Victor Ponta, care este un tânăr cu performanţă în politică, dacă va veni într-o astfel de alianţă, cred că ar fi de bun augur pentru România şi pentru români. Eu văd Pro România un partid care va merge în cel puţin 12-15% la vot. Asta dacă Victor Ponta va rămâne cu achitare”, a spus Liviu Andrei, care mai susţine că Ponta „va lua numai parlamentari de valoare de la PSD”.

Liviu Andrei este de părere că scena politică va suferi unele modificări în perioada următoare, mai ales ca urmare a mişcărilor de stradă care vor avea loc.

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: