Impact între două autovehicule. Persoană încarcerată!

Un accident de circulație grav a avut loc vineri, în jurul orei 17.00, la Târgu Jiu. Un bărbat de 67 de ani, găsit încarcerat, a fost scos de pompieri din fiarele contorsionate și transportat la spital. Accidentul a avut loc pe șoseaua ocolitoare a municipiului.

“La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că, în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea bărbatului în vârstă de 67 de ani, care a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Tg-Jiu.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 67 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Merilor către Barajelor, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 50 de ani, din Tg Jiu.

"Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", anunță IPJ Gorj.

Galerie foto





Vizualizări: 10,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: