Primar: La noi în comună va fi cea mai mare petrecere din Oltenia

Se anunță petrecere mare de Sfântul Pantelimon în comuna Drăgotești din județul Gorj. Zilele comunei coincid cu hramul satului și timp de două zile localnicii sunt invitați la distracție. Cu această ocazie va fi și cea de-a 51-a ediție a ”Festivalului Cântecul Văilor” organizat de Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu în colaborare cu naiștii și dansatorii de la Căminul Cultural Drăgotești.

Timp de două zile, localnicii din Drăgotești și nu numai sunt așteptați la zilele comunei care sunt organizate în perioada 26-27 iulie. ”Cred ca va fi cel mai tare eveniment din Oltenia. Vom avea festival, spectacole de muzică populară și mari interpreți vor urca pe scenă. Ca să nu mai spun câți comercianți vor fi la Drăgotești, unde așteptăm pe toată lumea să petreacă și să se simtă bine”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Drăgotești.

Marți, 26 iulie vor urca pe scenă la Drăgotești, Emil Badea, Sanda Argint, Dumitru Vasilescu și Elisabeta Vasile.

Pentru ziua de 27 iulie sunt programați să concerteze aici Ionuț și Doinița Dolănescu, Niculina Stoican, Claudia Dascălu, Marian Medregoniu și Delia Barbu. Evenimentul va fi prezentat de Adelin Logofetescu.

Vizualizări: 6,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: