În arest 30 de zile după accidentul de la Vîrț

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 26 de ani, din comuna Drăguțești, care a produs accidentul de la Vîrț în prima zi de Paște. Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.


Șoferul de 26 de ani este din comuna Drăguțești și conducea un autoturism pe DN 66 Vîrț. La un moment dat a vrut să depășească un autoturism și, observând că din sens opus se apropie un autovehicul, a încercat să revină pe banda de deplasare, dar a lovit în partea din stânga spate un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Tg Jiu.

Din păcate, șoferul de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri din același autoturism, cu vârste de 62 respectiv 31 de ani, au fost răniți grav.

Tânărul șofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, tânărul a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, măsura fiind confirmată de către instanța de judecată.

Vizualizări: 4,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: