În arest după ce a condus beat și fără permis

Un bărbat de 36 de ani din comuna gorjeană Baia de Fier a ajuns pentru 24 de ore în arest, pentru că a condus beat și fără permis. Mai mult, a și lovit o mașină condusă de un neamț, după care a plecat de la locul accidentului.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism fără plăcuțe cu numere de înmatriculare, pe D.J. 675 C din direcția Polovragi către Novaci, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de autoturism care circula din sens opus, condus de un cetățean german, de 25 de ani, intrând în coliziune cu aceasta și producându-i avarii ușoare în partea stângă față. Conducătorul auto  și-a continuat deplasarea fiind depistat, ulterior la domiciliu.În urma testării aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând, totodată deplasarea la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", arată IPJ Gorj.

Efectuându-se verificări în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Vizualizări: 2,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: