În arest după ce s-a plâns că l-a lovit un polițist

Tânărul din Târgu Jiu care i-a acuzat pe polițiști că l-au lovit nu scăpat de arest, acesta fiind reținut pentru lovire, distrugere și amenințare. Bărbatul a fost implicat într-un scandal, luni seara, altercație ce a avut loc în fața unei societăți comerciale din municipiu.

După altercație, tânărul în vârstă de 35 de ani a mers acasă, iar câteva ore mai târziu s-a trezit cu poliția la ușă. La un moment dat, unul dintre agenți îl lovește pe bărbat, chiar de față cu soția sa însărcinată. Astfel, în dimineața zilei de miercuri, oamenii legii l-au chemat la audieri, iar în cele din urmă acesta a fost reținut.

”În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale”, transmite IPJ Gorj.   

Vizualizări: 7,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: