Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

În arest pentru că a furat o căruţă

Un bărbat, de 34 ani, suspectat că, împreună cu un minor, a sustras un atelaj cu tracţiune animală, este cercetat în stare de reţinere de către poliţişti ai Poliţiei oraşului Ţicleni.

În seara zilei de 27 decembrie a.c., ora 21:27, poliţiştii Poliţiei oraşului Ţicleni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către G.G., de, 32 ani, din comuna Crasna, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din apropierea Grupului Şcolar Industrial de Petrol Ţicleni, un atelaj cu tracţiune animală, respectiv căruţa şi calul.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ţicleni au identificat cu operativitate sus pecţii furtului, S.S.M., de 34 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj.

Atelajul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, suspecţii au relatat că au sustras atelajul cu intenţia de a-l folosi la transportul unor deşeuri metalice.

Poliţiştii au emis pe numele suspectului S.S.M., ordonanţă de reţinere pe timp de 24 ore pentru comitere infracţiunii de furt calificat şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 28.12.2011, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă Parchetului de lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: