În arest pentru fugă de la locul accidentului

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reţinut miercuri pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Stoina, bănuit de săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, de 39 de ani, din comuna Stoina, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B localitatea Stoina, a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit cu partea din spate a vehiculului o femeie, de 66 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, iar ulterior a plecat de la locul accidentului fără a încunoştinţa organele de poliţie.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, refuzând să formuleze plângere pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto a fost identificat şi testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, în vederea recoltării de probe biologice. 

Sursa: comunicat IPJ Gorj

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: