În ce condiții un primar din Gorj și-ar schimba partidul

Începe numărătoarea inversă până la următoarele alegeri locale, iar partidele încep vânătoare după candidați. Unii lideri politici caută oamenii potriviți pentru a câștiga primăria, în timp ce alții încearcă să convingă edilii cu ștate vechi să schimbe orientarea politică. 

De exemplu, pentru primarul din comuna Slivilești lucrurile sunt foarte simple. Sorin Bucurescu are câteva mandate în fotoliul de primar și știe sigur ce îl poate face să schimbe partidul la următoarele alegeri.

”Nu voi pleca niciodată la un alt partid, decât dacă cei care conduc formațiunea politică din care fac parte nu mă vor mai ajuta să  pun în aplicare proiectele pe care le am pentru comunitatea de la Slivilești. Nu am nici un alt motiv să schimb culoarea politică. Până acum nu mă pot plânge, pentru că mereu am avut susținerea celui mai mare om din Gorj, a domnului Cosmin Popescu și sper să fiu ajutat în continuare”, a precizat Sorin Bucurescu.

Edilul din Slivilești încearcă să obțină sprijin financiar pentru comunitate și de la alte partide însă fără prea multe rezultate. ”Nici nu știu ce să mai spun când vine vorba de proiectele pe care le am pentru comună. Am cerut finanțare să fac alimentare cu apă în toată comuna și am primit numai pentru jumătate. M-am întâlnite de  Sfânta Varvara cu domnul Iordache și m-am gândit că mă pot lipi de dumnealui pentru niște finanțări, dar cică nu sunt bani. Așa că ….. nu mai zic nimic”, a mai spus Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 1,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: