Reacția unui fost deputat de Gorj după eșecul aderării la Schengen: "Ați înțeles, "focilor", de ce?"

Fostul deputat de Gorj si fostul premier Victor Ponta a reacționat, pe Facebook, după ce România a rămas în afara spațiului de liberă trecere.

„Ați înțeles 'focilor' de ce 'preșurile' pe care le-ați votat nu ne bagă în Schengen?”, se întreabă retoric fostul premier al României, Victor Ponta, ca reacție la explicația șefului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, cu privire la aderarea României în Schengen.

Reactia vine după ce Manfred Weber a declarat: "Situația cu care se confruntă Austria din cauza afluxului de migranți este inacceptabilă. Karl Nehammer are tot sprijinul nostru, considerăm că acest lucru trebuie să se schimbe. Legile Schengen trebuie aplicate corespunzător la frontierele UE", a scris Weber pe Twitter.

„Seful PPE spune clar ca îl intelege și susține pe Cancelarul Austriei!!! Ramane cum v-am spus: “nimeni nu negociează cu presurile” și “focile voteaza sau protesteaza - dar nu sunt primite in Schengen” ! Dar noi, ceilalti, care nu suntem “foci” sau “preșuri” - ce vina avem?”, a mai scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 3,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: