Încă doi miniștri vin în Gorj. Cârciumaru: Nu trebuie să ne ascundem...

Ministrul Muncii, Marius Budăi, va ajunge în următoarele zile în Gorj, a anunțat președintele PSD Gorj, Mihai Weber. Budăi va avea întâlniri cu liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia, dar și cu pensionarii.

Un alt ministru care va ajunge în Gorj este Ecaterina Andronescu de la Educație. În ultimele săptămâni au mai fost cei de la Transporturi, Cultură și Sănătate.

Senatorul Florin Cârciumaru a explicat la Sud FM ce e cu inflația asta de miniștri. “Nu trebuie să ne ascundem, de obicei în perioada de campanie am avut din toate timpurile și vom avea în continuare vizita multor miniștri în județul nostru. Eu țin minte că, într-o perioadă de campanie, domnul Ponta, când era prim-ministru, chiar a venit cu mai mult de jumătate din guvern, de nu mai aveau loc în sala A. Deci, chiar a fost o ședință de guvern la vremea respectivă. Așa s-a procedat, așa se procedează în continuare în perioada de campanie”, a spus Cârciumaru. “Important este ca problemele cu care pleacă de aici să fie rezolvate”, a adăugat acesta. (A.A.)

Vizualizări: 3,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: