Cultura de varză a unui consilier, distrusă de adversarii politici

Este scandal mare în comuna gorjeană Telești, acolo unde consilierul local Cristian Mischie acuză că i-a fost distrusă cultura de varză timpurie după o ședință de Consiliu Local. Ședința a fost duminică dimineața, iar consilierul ALDE spune că a punctat unele probleme mai delicate, care au deranjat.

Duminică seara și-a găsit cultura de varză timpurie vandalizată, cu folia de protecție dată la o parte. Cristian Mischie spune că nu a avut niciun fel de probleme până în 2017, când a candidat la alegerile parțiale și a ieșit al doilea.

Mischie îl acuză direct de problemele pe care le are pe fostul primar PSD Romulus Bîldea, care și-ar fi pus gașca să facă astfel de lucruri. “După ședința de consiliu în care s-au iscat ceva discuții, seara mi s-a distrus o cultură de varză timpurie”, a spus Mischie, precizând că este vorba de o suprafață de 30-40 de ari. Cristian Mischie a spus că îl suspectează pe Bâldea. “Nu a fost el, a fost gașca lui”, a acuzat Mischie la Radio Infinit.

În replică, fostul primar Bîldea, acum consilier personal al primarului Ion Mischie, a spus la postul de radio că “trebuie să fii puțin dus cu capul ca să faci asemenea acuzații”. (A.A.)

Vizualizări: 2,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: