Vrea bani din Fondul Suveran pentru drumurile din Gorj

Oficialii Consiliului Județean Gorj vor să obțină bani din Fondul Suveran de Investiții. Cosmin Popescu, președintele instituției, a mers deja la București să ceară fonduri pentru modernizarea unor drumuri județene din Gorj.

Deocamdată nu a primit un răspuns pozitiv  așa că va mai insista să obțină fonduri să reabiliteze drumul județean ce traversează comuna Padeș, ce are nevoie urgentă de reparații.

Cosmin Popescu speră să poată atrage fonduri din aceste conturi și pentru alte investiții din Gorj: „Am discutat despre alocarea de sume din Fondul Suveran și de Investiții, pentru că vinerea trecută a fost încă un act normativ care a fost publicat pentru acest fond. Și noi suntem interesați să intrăm cu câteva tronsoane de drumuri județene în modernizare, să fie finanțate din acest fond și alte investiții. Deocamdată, și la ministere se așează bugetele pe trimestre, astfel încât să știm exact ce buget revine Ministerului Dezvoltării Regionale și Companiei Naționale de Investiții, pentru că avem anumite solicitări. Una dintre ele este finanțarea drumului județean ce traversează localitatea Padeș. Aceasta este prioritatea numărul unu la acest capitol”.

Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: