Încă două transporturi ilegale de cărbune

Poliţiştii gorjeni au continuat şi în acest weekend acţiunile pentru combaterea transporturilor ilicite de mărfuri, în mod special a transporturilor de cărbune şi material lemnos, precum şi a ilegalităţilor ce se comit în domeniul achiziţiei de deşeuri feroase şi neferoase.

Duminică, 3 august a.c., a fost identificat G.V., de 32 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de  11.160 kg cărbune lignit, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de cărbune a fost ridicată în vederea confiscării.

În aceeaşi împrejurare a fost identificat S.C., de 30 ani, din Rovinari, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 6.000 kg cărbune lignit, fără a poseda acte de provenienţă pentru întreaga cantitate de cărbune. Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de câte 1.000 lei, pe fiecare din cei doi conducători auto, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, iar cantitatea de cărbune transportată a fost indisponibilizată în vedere confiscării.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: