Ponta anunţă că merge la Novaci

Premierul Victor Ponta a condus comandamentul de urgenţă de la Craiova, acolo unde sunt aproape toţi miniştrii săi, în această seară, la ora 18, în localitate având loc Consiliul Naţional al PSD, unde Ponta îşi va anunţa candidatura la preşedinţie. Ponta a menţionat că Baia de Fier, localitatea unde îşi are domiciliul, este foarte aproape de zona afectată şi că va merge acolo să vadă ce se întâmplă.

La Novaci a fost declarat COD ROŞU de inundaţii, dar se pare că unii localnici nu înţeleg că trebuie să îşi părăsească gospodăriile. Potrivit unor informaţii, barajul unei microhidrocentrale s-a rupt, dar sunt şi altele în pericol.

Interesant este că la comandamentul de urgenţă, vicepremierul Liviu Dragnea le-a reproşat autorităţilor locale că au intrat prin telefon cu televiziunile pentru a da informaţii, în loc să se mobilizeze pentru a ajuta oamenii. Cel mai probabil pe guvernanţi îi deranjează faptul că gravitatea situaţiei din Gorj şi Vâlcea va ridica semne de întrebare deseară, când congresul PSD se doreşte a fi unul festiv.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: