Încă o echipă retrogradată din Liga a II-a

Știința Miroslava a retrogradat matematic din Liga a II-a cu o etapă înainte de finalul campionatului, după ce a fost învinsă pe teren propriu de Luceafărul Oradea, scor 1-4. În zona de risc rămâne și Metaloglobus București, învinsă acasă la CS Afumați cu 2-1, ultimul meci fiind cu liderul Dunărea Călărași. În lupta pentru evitarea retrogradării rămâne și Dacia Unirea Brăila, care a învins la scor în deplasare la UTA Arad, cu 5-1, ultimul meci fiind cu Pandurii Târgu Jiu, echipă care de asemenea vrea să scape de retrogradare.

Se știu patru dintre cele cinci echipe care vor retrograda din Liga a II-a, ultima echipă urmând a fi stabilită în urma rezultatelor din ultima etapă. Din cele patru echipe două sunt desființate - ASA Târgu Mureș și Olimpia Satu Mare, iar celelale două sunt retrogradate matematic - Foresta Suceava și Știința Miroslava.

Asupra a trei echipe planează încă riscul retrogradării: Dacia Unirea Brăila - 40 de puncte, Pandurii Târgu Jiu și Metaloglobus - 41 de puncte. Doar două dintre ele vor rămâne în Liga a II-a. (A.A.)

Vizualizări: 2,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: