Ce veste aşteaptă Stanca pe 12 iunie

Portarul de la Pandurii, Răzvan Stanca, crede că jucătorii ar putea să îşi recupereze banii pe 12 iunie, dacă instanţa se va pronunţa în procesul intentat de club acţionarilor. Clubul cere milioane de euro în instanţă, iar o eventuală decizie favorabilă este executorie, susţine Stanca. Şi directorul sportiv Emil Dică a comentat situaţia financiară a clubului, anunţând că şi-ar dori să rămână la Târgu Jiu şi anul viitor, dar nu în actualele condiţii.

Răzvan Stanca a fost invitatul unei emisiuni la Radio Infinit, unde a explicat de ce cred jucătorii că îşi vor recupera salariile restante. Pandurii se bazează pe procesul intentat acţionarilor, pe care vrea să îi oblige să achite contribuţii de milioane de euro. „Pe 12 iunie, am înţeles că este ultimul termen. Dacă este o decizie favorabilă nouă este executorie, ei rămânând să facă recurs. Expertul trebuie să calculeze exact cât este, cu inflaţia. În jur de şase milioane de euro”, a spus Stanca.

Jucătorul este şi reprezentantul salariaţilor la masa credală şi spune că, atâta vreme cât sunt şanse de recuperare a banilor, nu înţelege de ce unii au făcut cereri de intrare în faliment. „Au depus unii cereri de faliment şi nu înţeleg de ce, câtă vreme sunt şanse să ne recuperăm banii. Dacă se intră în faliment, nu mai recuperăm nimic”, a explicat portarul Stanca.

Acesta spune că a fost cel mai greu an de când este la Pandurii. „A fost un an de cumpănă, se fac eforturi mari pentru a ţine clubul pe linia de plutire. Sunt ceva întârzieri cu salariile, sperăm ca până la finalul campionatului să se mai plătească din restanţă. Sperăm să readucem membrii asociaţi lângă noi. Din păcate, totul se rezumă la bani. Momentan important este să scăpăm de retrogradare şi cred că din vară vom avea alt drum”, a mai spus Stanca.

„Vreau să rămân, dar nu în condiţiile actuale”

Şi directorul sportiv de la Pandurii, Emil Dică, crede că echipa va depăşi impasul financiar. „Îmi doresc să rămân în continuare la Târgu Jiu, dar nu în condiţiile actuale. Ne-a fost foarte greu, şi mie, şi jucătorilor, şi antrenorilor. Dacă se vor rezolva problemele, cu siguranţă voi rămâne. Noi depindem de acel proces care s-a tot amânat”, a spus Dică.

Acesta susţine că jucătorii au înţeles că şi ei au mai multe şanse pentru a-şi găsi o echipă bună dacă Pandurii rămâne în Liga a II-a. Mulţi jucători vor să rămână la Târgu Jiu, în cazul în care se rezolvă problemele cu banii. „Eu sper ca autorităţile locale să îşi întoarcă faţa către această echipă, pentru că este echipa Gorjului. Sunt 100% concentrat pe ce am aici de făcut, am evitat să discut despre alte oferte până când se va termina campionatul. Îmi doresc să rămân la Târgu Jiu în continuare, dar nu în condiţiile actuale”, a spus Dică.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: