Bogoi: Toate contracandidatele noastre ar trebui să piardă

Jucătorii şi antrenorii de la Pandurii Târgu Jiu sunt cu ochii pe adversari în etapa programată la acest sfârşit de săptămână. Pandurii câştigă la masa verde trei puncte, din meciul cu ASA Târgu Mureş. Dacă celelalte echipe care riscă retrogradarea vor pierde meciurile din etapa viitoare, Pandurii va rămâne în Liga a II-a. Dacă nu, vor conta rezultatele din ultimele etape.

Trei dintre locurile retrogradabile au fost deja adjudecate de ASA Târgu Mure, Olimpia Satu Mare şi Foresta Suceava. Mai sunt două locuri de care vor să scape Pandurii Târgu Jiu, Metaloglobus Bucureşti, Ştiinţa Miroslava şi Dacia Unirea Brăila.

Pandurii are trei puncte asigurate în etapa viitoare. Adrian Bogoi, antrenorul de la Pandurii Târgu Jiu, crede că celelalte trei echipe vor pierde. „Etapa asta stăm, luăm trei puncte la masa verde şi stăm cu un ochi la contracandidatele noastre. Vă spun, au meciuri foarte grele, cu adversari mult mai puternici decât ele şi în mod normal niciuna nu ar trebui să ia niciun punct. Logic, contracandidatele noastre ar trebui să piardă în linie, toate trei”, a spus Bogoi la Accent TV.

Dacia Unirea Brăila va juca la UTA Arad, Metaloglobus la CS Afumaţi şi Miroslava acasă cu Luceafărul Oradea. Bogoi explică de ce crede că echipele mai slab cotate în clasament ar trebui să piardă. „UTA este o echipă mult mai bună decât Brăila, plus că joacă acasă, trebuie să bată. Afumaţi, o echipă de pe locul 5, joacă acasă contra unei echipe aflate în subsolul clasamentului. Afumaţi are un loc mult mai valoros. Luceafărul Oradea la fel, are o echipă foarte bună, condiţii financiare bune, cred că Miroslava ar trebui să piardă. Cred că toate contracandidatele noastre ar trebui să piardă”, a spus Bogoi.

Dacă jocul rezultatelor nu le va fi favorabil, cei de la Pandurii trebuie să câştige în ultima etapă, în deplasare la Dacia Unirea Brăila, echipă care a renunţat inexplicabil la trei jucători. „Cred că din punct de vedere sportiv nu au corespuns, nu ştiu. Poate au vrut un şoc la echipă, nu ştiu care este politica lor”, a comentat Bogoi.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: