Încă o firmă de cablaje s-ar putea deschide la Gorj

O firmă din Pitești este interesată să deschidă o fabrică de cablaje auto, în spațiile deținute de italienii de la Pirelli, în Parcul Industrial de la Sadu. Pirelli și-a redus substanțial activitatea după ce întreaga linie de producție a fost mutată la Slatina.

Autoritățile județene au purtat discuții cu o societate interesată să desfășoare activitate în spațiile deținute de Pirelli la Sadu. „O firmă intenționează ca în viitor să ia acele spații pentru a face o activitate de producție acolo. Pirelli nu a închis, încă. Nu știu foarte mult din politica lor, dar cert este că la momentul acesta se prefigurează o colaborare între Pirelli și o altă societate care să desfășoare activitate în fostele spații. Din ceea ce știm, în momentul acesta, Pirelli își concentrează activitatea pe platformele din Slatina. Nu pot să dau prea multe detalii despre asta, pentru că au fost niște discuții de principiu”, a declarat Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu.

Parcul industrial este administrat de Consiliul Județean Gorj, însă clădirile aparțin societății italiene. Conform surselor noastre, o firmă din Pitești este cea care vrea spațiile Pirelli pentru a deschide o fabrică de cablaje auto. Nu se cunoaște ce s-a întâmplat cu salariații firmei italiene după mutarea activității de producție la Slatina. Societatea nu a anunțat până acum disponibilizări de personal.

Galerie foto


Vizualizări: 4,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: