“Încă o lovitură și eram mort”. Agresorul, prins la Târgu Jiu

Un italian de 70 de ani a văzut moartea cu ochii chiar după petrecerea pe care a dat-o de ziua lui. Unul dintre invitați a rămas peste noapte să doarmă pe canapea, dar s-a trezit și l-a luat la bătaie pe italian cu o bâtă de baseball, până când aceasta s-a rupt.

Italianul a reușit să scape după ce i-a dat agresorului toți banii din portofel, adică o mie de lei și 500 de euro. “Încă o lovitură și eram mort”, a scris italianul pe pagina de socializare.

S-a întîmplat acum câteva zile la Onești, în județul Bacău, dar tânărul agresor, de 29 de ani, a fost prins în noaptea de 16/17 aprilie, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pe raza municipiului Târgu Jiu.

“Cel în cauză este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă săvârșită în noaptea de 9/10 aprilie a.c., în timp ce acesta se afla în locuința persoanei vătămate, din localitatea Onești. Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Gorj au pus în executare mandatul de aducere, tânărul căutat fiind predat, sub escortă, pentru continuarea cercetărilor de către polițiști din cadrul IPJ Bacău”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

Vizualizări: 12,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: