Încă patru ani pentru şefii instanţelor din Gorj

Preşedinţii de la Tribunalul Gorj şi Judecătoria Târgu Jiu vor rămâne pe funcţii încă patru ani, după câştigarea concursurilor finalizate în iunie. Schimbări au avut loc la nivelul unor unităţi de parchet din Oltenia.

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicităţii rezultatele concursurilor desfăşurate în perioada 24 martie - 28 iunie 2017, pentru ocuparea unor funcţii de conducere la instanţele din Oltenia. Radu Gheorghe a fost reconfirmat preşedinte la Tribunalul Gorj, pentru un mandat de patru ani care va începe pe 15 iulie 2017. Şi Elena Popescu va conduce în continuare Judecătoria Târgu Jiu. Au mai promovat concursurile Cristian Nicolae Iliescu – vicepreşedinte la Tribunalul Dolj, Constantin Cătălin Goşa - preşedinte la Judecătoria Craiova, Dan Lixandru - preşedinte Judecătoria Slatina, Fănel Gabriel Arabelea -vicepreşedinte la Judecătoria Slatina.

CSM a mai decis şi delegarea în funcţia de preşedinte al Secţiei civile a Judecătoriei Târgu Jiu a judecătorului Pantelimon Duţescu, începând cu data de 28 iunie 2017, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Numiri şi la parchete

În privinţa procurorilor, au fost anunţare următoarele numiri/ reînvestiri începând cu data de 15 iulie: Tena Tulitu - procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Eugen Cristian Grigorie - procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Michaela Loredana Teodorescu – prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, Costinel Claudiu Minea – prim-procuror  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Camelia Caragea – prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg Jiu, Loredana Tomoescu – prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, Silviu Nicolae Donea – prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Tr. Severin.

TRANSFERURI

CSM a anunţat şi unele transferuri între parchete. Procurorul Constantin Cătălin Bîjnea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Grigore Cosmin Băloi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: