Încă un american la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu a reluat încă activitatea dar conducerea secţiei de baschet lucrează pentru a contura lotul pentru noul sezon. Marţi clubul gorjean a anunţat un nou transfer, cel al americanului Ahmed Bashir care a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană.

CSM Târgu Jiu a perfectat un nou transfer pentru sezonul competițional 2021-2022. Gruparea gorjeană va beneficia de serviciile americanului Bashir Ahmed, un jucător de poziţiile 3-4. Bashir a jucat sezonul trecut pentru KK Zadar, din Croația. Baschetbalistul american a semnat cu formația goerjeană pentru un sezon.

Născut pe 17 august 1993, la New York, Bashir Ahmed şi-a început cariera baschetbalistică la North Texas University, echipa pentru care a jucat în sezonul 2014-2015. Următorul sezon, jucătorul de 2,03 m a trecut la echipa Universităţii Bridgeport iar în 2016 a ajuns la gruparea Iraqi Airways, unde a evoluat un sezon. Primul contact cu baschetul european s-a produs în 2017, când Bashir Ahmed a trecut la echipa Liceo Frances din Madrid. A evoluat acolo un an, iar în 2018 a trecut la gruparea spaniolă Agricola Villarrobledo CBV. în 2019 a urmat transferul la KK Zadar, club fondator al Adriatic Basketball Association şi care evoluează în liga profesionistă de baschet ABA League.

Galerie foto



Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: